[吹水] 尖沙咀SPA討論

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我見隔離台都有討論好多尖咀SPA但尼區好似無大家不妨交流一下?

小弟見過較多討論是AROMA, 放鬆等等

我先簡單分享, 上過放鬆係5, 6, 7 我只係食6號餐, 基本V7話識DUP既都係堅可以, 而相都係真人相,
只係水準有D唔穩定.

大家去過邊間? 有無好介紹?

too expensive for me lor..............and cant guarantee the service.....
我大前日去左one spa 試左香香 巨乳型 啱我 700波推
回復 triedtried ##2 的帖子

所以大家交流一下, 搵到好個間先好去
回復 jv安 ##3 的帖子

香香睇落相頭都好好喎, 真人同相有無出入?
去過春天叫做比較好, $800有波推, 60分鐘足鐘, 環境乾淨企理
kowloontst 發表於 2018-4-20 17:30
回復 jv安 ##3 的帖子

香香睇落相頭都好好喎, 真人同相有無出入?

有出入 不過係風格唔同 真人都靚 不過係親切型 成日笑  佢啲相好cool 整體黎講 我覺得真人仲好啲
levelkkk 發表於 2018-4-20 17:56
去過春天叫做比較好, $800有波推, 60分鐘足鐘, 環境乾淨企理

Ching 試過春天邊個?
回復 不喜便算 ##9 的帖子

頂你個肺,你條撚樣又出嚟搞搞震,收皮啦呢度賣廣告。
Is these spa thing just a massage? nothing can do?
ymmotng 發表於 2018-4-20 21:43
Is these spa thing just a massage? nothing can do?

全部都係全套免問!
未试過,不過個人應为要6/7/8百只得手作仔就贵左D
聽聞TST的SPA大都好伏
我見到有啲報告有全套wo 唔知真定假
有全套就唔係呢個價啦
jv安 發表於 2018-4-20 18:13
Ching 試過春天邊個?

Yuki, 身材幾好, 好笑容冇格手
jv安 發表於 2018-4-21 00:09
我見到有啲報告有全套wo 唔知真定假

全套果D標緊出黎都已經1600起, 你可以留意下, 1000樓下果D都係半套場
Thewho 發表於 2018-4-20 23:05
未试過,不過個人應为要6/7/8百只得手作仔就贵左D

我覺得按+手作仔收6/7/8百都可以接受嘅, 美少女收1000無按, 1仔收你4-5百都係唔按, 如果你出去按下都應該收4-5百, 咁諗應該會好過D
levelkkk 發表於 2018-4-21 10:06
我覺得按+手作仔收6/7/8百都可以接受嘅, 美少女收1000無按, 1仔收你4-5百都係唔按, 如果你出去按下都應該收4-5百, 咁諗應該會好過D

都可以咁睇,人人睇法唔同
levelkkk 發表於 2018-4-21 10:00
全套果D標緊出黎都已經1600起, 你可以留意下, 1000樓下果D都係半套場

多謝ching指教

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 11:18