樓主: 風塵小胖俠

[西南地區] 5月16-21日河口 搵下腳

行左幾日都係2/F最得,房間32也不錯。
風塵小胖俠 發表於 2018-5-18 16:57
行左幾日都係2/F最得,房間32也不錯。

二樓32 小蘭牙齒生得出,樣子像傻傻笑的一樣,14,另一個小穎 16 可愛愛玩,服務好,早上吵她睡會駡人,哈哈
chauchow 發表於 2018-5-18 00:19
俾埋張時間,日子,定位,英國時間即時相
你條76分身網上下载

死能笨七伯全是假圖大話西遊假故事!佢系一隻中左風呆系青山瘋老人院嘅死老野黎!
nickyplay 發表於 2018-5-19 05:21
二樓32 小蘭牙齒生得出,樣子像傻傻笑的一樣,14,另一個小穎 16 可愛愛玩,服務好,早上吵她睡會駡人,哈哈

包完孖妹好狠累,下就都係要行下
32小阿蘭感冒好了嗎,32雙飛超得,不過如果上酒店小心小穎會開盒震蛋玩🤣🤣🤣,還有太吵給人投訴😁

安全逃出河口了,昨晚last有隊友前晚十一點等到兩點半終於上到小七同拿了老板電話,昨晚八點半做到小七第一個客,可以為旅程畫上完美句號,一星期日日衰十一既感覺真好😋🙈
nickyplay 發表於 2018-5-19 13:46
32小阿蘭感冒好了嗎,32雙飛超得,不過如果上酒店小心小穎會開盒震蛋玩🤣🤣🤣,還有太吵給人投訴😁

感冒好完即快仔佢,反應超好又肯吹。
包左小影一晚,真係少啲精力都唔夠佢玩,
可以當佢個口西咁屌,好過引
回復 風塵小胖俠 ##5 的帖子

介紹G頭

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:17