[賽後報告] 上星期五13號至15號HCM3日兩夜獨自遊上集

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次是小弟第一次到美麗性地胡志明,當然首先要嗚謝曾經在此無私奉獻所有c兄c祖

特別要嗚謝(love開心)( HCM五D六百五USD)(luvsupernatural )這三位c兄指導才可以順利完成   

第一日13號早上11點順利出機場,落地簽證唔使10分鐘攞到 跟著坐綠色巴士5000VDN去檳城換錢

之後慢慢行番酒店,今次BOOK咗就是P字頭五星級酒店,可以順利地帶女入閘有賴C兄指引

呢間酒店最正是浴缸係房中間 ,上房之後緊係眠一眠,因為夜晚3點起床去機場而且今晚要工作

瞓到5點起床出發去beer om ,love開心C兄介紹係Le Hong Phong,去到媽咪熱情招待,可能是love開心溝通過(感謝)

第一輪十幾個女女入房,我好快已經搵到心儀女女,當晚飲飲食食埋單220W,媽咪50W,LT350W

返到酒店女女話驚唔比入,我話跟著我OK,當然好順利上房,其後做什麼都係個D上上落落 ,瞓到早上8點幾拿拿林做個早操送她走,真心對她講些對不起,原本她想帶我去玩

因為今次來胡志明有另一個目的,我去年年底在網上認識一位女女,約定14號早上見面,這位女女稱呼A小姐,大約到11點A小姐出現,她帶我去胡志明最高大樓52樓EON HELI BAR飲嘢

呢間BAR超正如果夜晚仲正,坐窗邊一路飲一路睇風景一路談心正,A小姐精通日文韓文英文還有識講少少普通話 所以溝通無難道,坐了一個多小時問我想食咩?我話想食海鮮

跟著她帶我去一間超抵食海鮮店,兩個人有蝦有蠔有漁有菜都是85W,食完拖住手坐的返酒店,上到房已經急不及待一齊去洗白白,洗完上床做應該做事情,佢全情好投入應該有2次高潮

做完佢問我YOU LIKE,我反問佢YOU LIKE,佢點頭,我話YOU LIKE I LIKE,之後抱住瞓左2個鐘

對不起太夜,明天再寫.........,還有寫得不好和沒有圖片請見諒
回復 sathai ##1 的帖子

多謝CHING 報告,玩得開心就好
可能我年紀太大,其實我真係唔記得有回覆過你添...,好多時回覆CHING 們留言,我都係搭吓爹,冇留意名...而家我一定會記得你架啦....得閒一齊交留吓
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for sharing

等待 Part II

師兄點網上識到越南妹妹?仲可以食埋,師兄厲害

ching住五星酒店,但寧願坐巴士出市區。不過真係好平。

飯盒好正,好開心。

期待下集報告!

好正, 熱切的期待第二集

luvsupernatural 發表於 2018-4-22 03:00

多謝CHING 報告,玩得開心就好

多謝C兄指點,日後還要向你多多請教

fatpeter 發表於 2018-4-22 07:11
師兄點網上識到越南妹妹?仲可以食埋,師兄厲害

多謝C兄,我試過用這個方法識到泰妹,越南妹,但有些是搵客,而且不知可不可以在此發表

fungoth 發表於 2018-4-22 07:19
ching住五星酒店,但寧願坐巴士出市區。不過真係好平。

多謝C兄,我想同當地人近距離接觸,順便...........

Fedora339 發表於 2018-4-22 08:13

飯盒好正,好開心。

謝謝C兄

love開心 發表於 2018-4-22 10:40
哈哈~玩的開心就好~~~~~~~

十分十分感謝你C兄間場D女好正,媽咪更正

austinpower 發表於 2018-4-22 07:03
等待 Part II

多謝C兄!小弟第一次出報告寫得唔好請見諒

sathai兄,網上識到囡囡,仲要精通多國語言,第一晚就有得食。

Thanks for Sharing

師兄,小弟下個月會單遊HCM幾日。有冇咩好介紹呢?

感謝兄弟的分享,期待第二部分