[正宗桑拿] 『鴻運港#691』巧遇90後年輕美美日按香薰推油技師

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

『鴻運港#691』巧遇90後年輕美美日按香薰推油技師

臨近五一呢排羅湖區都有風,都係乖乖地去按老正安全,
正骨水我一定去火車站大酒店『鴻運港』,消費大眾化,
明碼實價,又没加一,環境又好又乾浄,重要係雙鐘足120分鐘。

星期六又去左鴻運港,沖完涼出到休息大堂,夠哂開揚坐得舒服,
看到大堂好多識得嘆香港人,一個人叫三四個大堂技師做
按肩丶按手丶按腿,真係好似大爺咁嘆

坐低冇耐部長就過來招呼,
問我地做乜項目,咁我就話試試日式推油,咁部長就帶我入房。

入到房間地方整潔,地方夠大,燈光柔和舒服,好快技師就敲門入來,
樣子出奇比想象好,笑容唔錯,廿零歲後生女,雖然正骨冇嘢玩,
但有個靚女心情都愉快D。

第一PART按背:

囡囡識聽廣東話,溝通冇問題,一按感覺手骨有水準,
背位穴位好準,按左一陣技師就知道我琴晚睡眠不好,話我全身肌肉崩緊
問我受唔受力?想幫我踩下背,我當然冇問題,果然踩完全身都輕好多,
再脫衣落油推背感覺好爽,技師好用心用力推足半粒鐘,推完重話我好多骨火,好似刮完紗
一樣,拉低小小褲頭推屁股都是好專業用心,大腿小腿都是一樣做得好,不知不覺間就打呼呼睡著了。

第二PART按正面:

轉返身望真的技師,90後素顏冇化妝都唔差,技師繼續好專業幫我按胸推肚,
一邊聊天一邊按,咁又按左差不多四十分鐘,全個日式推油完成,
技師就話去洗手,洗完手返來幫我按頭,呢個又係好舒服。

體驗感覺:

技師全程冇停手冇偷懶,做足120分鐘,態度好有傾有講,手法更是專業。

反正去正規都是求按得好按得舒服。

技師資料:
===========
芳名=菲菲
來自=湖南
工號=691
年齡=90後
樣子=85分
手法=90
===========

菲菲微信
正喎, 日式收費多少???
受到警告