第一次完美東a之旅-22/4

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前睇左咁多位師兄既報告,今次終於輪到我。
一心諗住去東B,但29xx真係有點卻步,最後買左東a,24xx,連二個師傅工。
由於係小弟既第一次,都有d緊張唔知個流程係點,我4點半去到,換衫沖涼竟然冇人走埋黎(同我想像中有d出入),咁換完衫洗完身就去左休息區坐,一坐低就有個幼齒越妹過黎r做師傅工,相頭係ok既,不過有d肉地,咁我就話要食左野先,轉頭先做師傅工。食左d野,5點零鐘就有第二個師傅工黎,都係越妹,白底加有d似後生版周迅,咁就佢按大脾筋,佢話要做2parts($6xx)先可入房按,ok,人一世物一世,就試下啦,呢個妹仔講得一口流利廣東話,同佢好好傾,佢既手勢都一流,我有幾下要死忍,爭d比佢碎到走火,點知就夠鐘既時候佢問我洗唔洗打埋出黎喎,我心諗佢碎到咁high,無理由唔出火,但又驚佢要加好多錢喎,佢見我面有難色,就同我講唔洗錢架,咁我就好放心咁派彩喇。完左呢part之後,我仲有二個師傅工,咁又唔知做咩好,經理就話橫店未開show,不如用果二個師傅工轉去做45mins 揼骨啦,咁好啦,45mins骨都正正常常,出到黎都未夠7點,經理主動行埋黎話,未開show住,叫我食多碗面先,咁叫左個喇沙,出奇地好罎女同有水準,各位師兄可以試下。經理見我食完就準備開show喇,我果下真係好緊張,究竟係d女得唔得呢,第一個出現係我面前既係全張最靚果個,有9分,捉住我手揸佢波,第二個就得返7分,係我身上un,到第三個重點團吹果個,都可食用既,但得6分,因為我麻麻地短頭髮,但都有幾下深喉比你過下癮。
跟住重點黎喇,全部女出晒黎比人揀,大概三十個左右,頭十個絕對可食用,靚過香港d酒店妹好多,中間果班唔洗加錢既都叫做食得落下,我一心想睇晒全部女先再揀返頭先game第一果條女,點知都未睇晒就比個日本人take左佢。我心知不炒,即刻拿拿聲再睇,跟住有條女女係咁望住我,向我示好,咁我都拿拿聲take左佢,以免佢比人揀左我就蝕。
女女相頭都有8分,屬超級wild形,咁經理話佢要加4百,ok冇問題,跟住女女問我玩唔玩av,咁我問佢有咩玩先,基本上就即係cosplay囉,咁我都係人一世物一世既心態,加多600做Av,咁係揀主題既時候,我問佢有咩好玩,佢就話可以試下sm,但我本身麻麻地呢味,咁最後揀左空姐,呢到係我既失策(後面再講)。

咁女女換完件空姐衫出黎接我上房,但件空姐衫就真係好唔空姐,麻麻地,以為中伏之制,佢一手拖住我小弟弟咁由休息室行去走㾿,跟住再帶我去後樓梯行上一層,我係後樓梯問佢,在這裡嗎?跟住佢轉身拉高條裙比我睇佢個鮑,我即刻吞左啖口水,跟住佢就繼續帶我入房。一作到房,佢就跳上我個身上高(掛鼓式)咁輕車左我二下,跟住我抱佢上床佢就開始幫我除衫沖涼,沖即時候都幫我吹。沖完涼上床先係重點,佢係佢個盒到拎左個類似9宮格既物體同埋一支蠟燭出黎,跟住點著支蠟燭,開頭以為佢玩情調,跟住佢係9宮格拎左唔同既野黎幫我吹,我記得既得爆炸糖,跟住佢仲拎埋隻震蛋出黎,示意69震佢,咁我照做啦,但由於我個位有d暗,我插唔到隻蛋入佢到,點知佢自己拎返住再放入去,仲一路幫我吹,一路自捽,跟住佢拎返粒蛋出黎,一野坐左落去我塊面到係咁磨,咁我只好伸出條舌黎幫佢啦,咁過左陣,我以為佢起返身到正場啦,點知佢一手拎起支蠟燭,係我身上淋d蠟落黎,果下真係high到爆,之後到正場,換左幾個姿勢,仲係咁叫我插深d大力d,要頂到佢盡,跟住係狗仔既時候我忍唔到派左彩,佢竟然講左句「這麼快,你沒用」,我望一望個鐘,都就黎夠鐘,咁都叫快,跟住佢去含左淡熱水幫我清潔,果下真係爽到爆,早知條女咁戰鬥格一開波玩SM主題啦。最後佢都係拖住我小弟弟落返休息室跟住我都要趕船返黎交人就無再係休息室hea。而家係船打呢份report,由於係我既第一次桑拿,所以感受良多,文係長d希望大家唔好介意,最後埋單價錢係24xx+6xx(大脾筋+1000(model&av) total41xx (仲貴過東b,不過首次黎講係值既)
頭香支持下師兄
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄最緊要玩得開心錢唔係問題

多謝師兄既長盡報告

多謝師兄分享報告

多謝師兄詳盡報告,講真愈長愈好睇,我喜歡

wow...$600 for the cosplay AV, kind of expensive

你係玩緊sm wor..
空姐邊會滴蠟

回復 Superhero99 ##1 的帖子

好正喎師兄

多謝報告! 睇黎東A比之前去有進步,我第一次去得企缸沖涼,流程好似大陸SN,自此冇去過

回復 mtt512 ##10 的帖子

工喜第一次出征成功
你話相頭OK又有D肉地既幼越囡係咪灰色衫既按腳妹妹呢XD
揀果個囡囡記唔記得咩號碼/外形點XDD

多謝師兄詳細報告

ivancww 發表於 2018-4-23 00:32
wow...$600 for the cosplay AV, kind of expensive

都真係有點貴, 但係又見D師兄報告多數都有試

人一世物一世乜都要試下開心就得啦。

都ok低嘅

恭喜ching盡興而回
包膠非常詳細
令小弟抅起不少回憶

多谢好详细的报告,如果有些图片会更爽…

Ching, very good post

贵就贵D,香港酒店女已变中女埸, 食少D过澳门玩好过,又可hea一日

41XX實在有點貴
但勝在開心和爽
都值回票價啦!