D1 奇妙之旅...大食妹困獸鬥

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前一星期扒文,見大家都話D1 306水蛋波正,咁星期三買定星期四日航來回飛早9:15,回程17:00($310攪掂)。諗住11:00 去到玩到12:30再去賭場走一轉再回程,咁就完成一天偷跳。

星期四一早出發,一切如預料般正常進行,早上11:00去到D1,正滿心歡喜,可以試水蛋波啦!点知一問經理,佢話306下午才返。叫我揀其他囡囡,一望若有20個全越,但她們企得好散,好似冇諗住有客會上來(可能就快收工掛)。我由右至左,由左至右咁望,好唔得閒,問經理邊個係假波,經理話不如你睇咗鍾意邊個我再話你知啦!但囡囡們好醒,唔係假波果d舉晒手。經理仲話可以企埋去睇真d,咁我唔客氣勒,見最右手邊笑得好甜又大波,埋去一試攬條腰都幾幼,我諗有24左右,就佢啦!佢好似執到寶咁開心。我就諗冇306我都執番件正嘢都好。佢一路帶我上房一路抄我隻雀,話今日我係佢第一個客,要屌死我喎!我諗我一向屌死d囡(好多都屌到倦都屌我唔死,反而佢地倦過隻狗啦!)

一入房佢即刻大車過來,我都反應唔切,已經比佢完全含住個咀,我當然唔執輸,雙手抄佢個波,真係堅喎!又大又廷,應該係C至D波,跟住佢叫我扒低唔好郁,我O晒咀,啱啱慶晒喎!都未諗得切,佢已經幫我清潔後面,唔通係之前扒文,師兄講過泰囡的事前毒龍鑽。諗緊...佢條脷已經在我後面游走,毒龍鑽就咁鑽入嚟,仲係冰火添,爽呀!跟住仲推過我蘿油,拉我隻雀係後面含。佢真係好玩得好燃投入想屌死我。我話試吓兩Q啦!佢搭晒糖話好。我想反過來屌佢,佢又話唔好郁,跟住同我推油,一路用波餅推,用佢隻鮑魚刷我,跟住反轉身又嚟,忍唔住啦!上套即屌,佢係上面係咁un,又車住嚟屌。可能太多油,想快d出,反而出唔到。咁轉戰浴缸啦!因佢之前已開定一缸暖水。

入到浴室又嚟大車,跟住幫我係浴缸內波推夾腸。我見佢真係好似 飢渴,好耐無滿足咁,我就試探吓佢,話我戴套感覺唔好,我可唔可以唔戴,出之前攞出來射。初初佢唔係好肯,但後來又好似想,咁最後梗係唔戴啦!卒之係浴缸水裡第一次唔戴套入,真係爽。跟住企係浴缸又插。對住36 24 35嘅body 唔戴套屌,你話幾爽!最後抹身在床上又69又車又屌。但就夠鐘,佢話不如我比多2000,返佢屋企任我屌,因為佢d同屋姐妹返下午班。我話唔好啦!佢發晒嬌,話唔制,要屌死我,佢未飽喎!仲話屌到夜晚都得。咁我最後梗係去馬啦!

去到佢屋企原來仲有個姐妹係度,但佢姐妹好識做,好快打完場便閃。但佢姐妹d衫未執好,bra,底褲仲係床。d慾火即刻上嚟,佢換咗吊帶背心, 短熱褲,無戴bra,。不得了,女神出來。即刻揸佢波,佢都急不及待除我衫,話咁快我地兩個已變了兩條肉蟲。一埋牙就大車,咀得兩咀,摸吓佢妹妹,濕晒。我好似日本AV果d男主角咁伸中指無名指插佢,佢真係好似AV女星叫晒,d水滿晒,若我再大力d,d水真係會噴出來。不過現在都滴出來啦!咁我細佬都出來幫手接啦!轉戰多個回合都有d倦,咁我側臥再後插,由淺到深,由深到淺,佢好enjoy ,係咁叫晒我要我要。跟住頂到頂,再卒佢妹妹粒豆。佢叫晒爽。跟住我建議拍吓片,我諗佢唔肯,点知佢不止肯,仲將我部電話擺來擺去拍埋大特寫。真係諗佢唔到。因為咁high,好快出咗。咁攬住佢入懷訓咗一陣(唔夠10分鐘),佢隻手又係我身上游走,直到我細佬果度。佢發覺我細佬又硬咗同埋流晒口水,佢即刻又騎上嚟,係咁un,真係好耐未試過d女咁喉禽(30年前我第二任女友就試過一次係咁)。卒之玩完一輪都冇出第二次。又抖咗5分鐘,佢係度睇緊d越南片,到我摸番佢,佢仲係水塘咁濕。我地又嚟69,然後再插插,真的玩到天昏地暗。睇睇錶下午3点半啦!我5点船,差不多啦!話佢之想走,点知佢唔比,話我唔出第二Q唔比走,一定要出才比我走,係咁又嚟過。攪到4点鐘,我話真係要走啦!唔係交唔到人。佢先至依依不捨比我著衫走,仲送我到樓下搭車。仲講明下次嚟等佢放工,再戰360個回合,唔射兩Q唔比走要過夜添。

返到屋企抖咗兩日都好攰,周身有d痛,好似做咗10日苦力咁。畢竟年紀唔細,唔係年青小伙子。執筆時we chat又嚟,問我幾時過去再玩。雖然棋逢敵手,將遇良才,姣婆遇著脂粉客。但拳怕少壯,真係有d吃不消,佢又鍾意困獸鬥。要抖抖先,待體力回復才敢再去。

補充內容 (2019-2-18 02:39):
若覺得我寫得不錯,請比過讚好我,謝謝!😜
回復 Lawrence王子 ##1 的帖子

ching, happy wor, but be safety, no condom ???
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 confield ##2 的帖子

甚麼都可以忍,唯獨美色當前,好難忍。雖然未真正好老,但都半世人啦!發覺其實自己開心最重要。玩得就玩,唔通等變阿伯才玩咩!我都係間中唔戴啦!多謝忠告。

回復 Lawrence王子 ##3 的帖子

u r so brave~

多謝分享大食妹. 師兄加油

號碼幾多號?

......多谢師兄.....劲爆的报告.......

多謝師兄長盡有相報吿

好多時囡囡撩你唔帶套係我地唔制,點知師兄你就撩囡囡唔帶

師兄不往這敞旅程

精彩!  但沒有安全套

師兄好厲害

師兄一定好靚仔,囡囡肯帶回家

欣賞師兄 敢作敢為 是勇者不必怕

我平均一個月都去一次d1
最近都搵相好多
囡囡工號幾多
師兄睇到我扯晒旗

睇都睇到硬。

師兄有🐓運😍
不過唔戴袋驚驚😲

回復 Lawrence王子 ##1 的帖子

多謝分享大食妹.

回復 雞sir ##6 的帖子

一則冇留意佢個號,二則好少找到囡囡啱打真軍,唔問佢勒。Sorry !

回復 antonioma ##9 的帖子

係咩?我以為係男人都覺得唔戴套舒服好多咋。不過又係,呢條囡都話鍾意我唔戴套嘅感覺。

回復 mcchan99 ##12 的帖子

都幾ok㗎,不過現在年紀開始大差咗好多啦。但成熟男人味多咗!