寮國妹Sang,高挑身材成個戰抖格,熱情主動係難得好對手!

名稱: Sang
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71195-尖沙咀-兼職女郎-Sang.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

寮國妹出名得天獨厚,天生麗質,有清秀面孔,又有美好身段,所以寮國妹咁多人鐘意,我有幸食到件寮國靚女,佢叫Sang,淨係睇廣告已經吸引,見到真人不得了,已經情慾高漲,Model身形,滑溜皮膚,C級靚波,外型靚得嚟仲係PinkLin,難得天然有彈性,揸上手好好玩,嗒得柸落,小蠻腰走肥,圓潤美股配上一雙長腿,更顯得出佢美麗線條。
$ Y% U4 D- V7 }. X: t. Z) X( A) C4 }+ _# ~0 J3 G
比Sang美色吸引住,入房後好似失咗魂魄咁,Sang把聲好好聽,溫柔得嚟有股磁性,一路同佢卿卿我我,都已經硬了,寬衣洗澡,Sang仔細服侍,沖完就波推,我而家已經回魂了,色狼上身,大肆手淫,佢對我嘅色相非常受落,反轉身從後攬住佢喺度磨,差D插埋入去,Sang踎底玩咗我細佬一輪後,放入口吹起嚟,把口除咗甜之外,技術仲好了得,好有節奏,雪雪聲差D比佢吹爆,要叫停先至得。3 C, P7 t9 I' b4 X! r4 }  B4 [, ?# N

, @8 Y3 O$ {- V' K- u返上床Sang先幫我揼骨,比時間我休息吓,唔係嘅話我驚一插即爆。佢手勢好好,力水夠、穴位準,手法好舒服,真係人靚手骨正,細心又體貼,去邊度搵呀,唔係賣花讚花香,而係有好嘢點解唔推介比各位師兄,當然幫吓女女都好吖。
. t# n/ y" M5 s( D9 F: ^3 m3 Z( s$ J& C: _; u- J8 g5 I" }
揼完舒服完,Sang玉手就唔規矩咁週圍摸,係時候砌返鑊,佢慢慢咁玩弄我,錫完上下身後,繼續重點吹蕭,好好享受佢嘅蕭技,Sang嘅吹功都係一流水準,好撚Free架,證明佢骨子裏係淫娃類,今餐飽了。9 l1 e5 e/ E8 Z5 {# L. U% P6 c& c, w

$ [6 {5 _: j5 l- ]8 |& L8 d$ Q主動騎上嚟,緊窄水蜜桃多水多汁,比佢磨咗一陣後,我開始由下挺返上去,Sang舒服到趴底攬住我,享受我快速插入,肉緊到咬緊牙關,夾住我條JJ箍得緊緊的太細,一輪急攻後改返男上,我一下下慢慢抽插起來,攪到佢係咁叫我快D快D,好High呀!專登嘅,玩多一陣佢已經捉實我條腰,反磨返我轉頭,扚你胃口就係想咁,佢反晒白眼Enjoy緊,我即刻加速抽插,屌到佢叫得好大聲,我都High到要爆啦,爽死了!
6 `! ~) V" }* o8 W. B" O" B

a) x  g. [$ G8 l5 v b3c276c60e1e6f15cc2cc086dedbf247fa05e314.png
2 P4 @+ ^, R: D7 _9 D9 I- V& ], Q
回復 schnitzer ##1 的帖子
9 O; j* {( S& s& U
# e3 z9 o$ |( {寮國妹推介,值得支持!
回覆 讚好 不讚 使用道具

/ O" N& s9 j- N8 _2 l8 @9 x6 l* e/ Z
後生靚女

身材正,可以一試

回復 schnitzer ##1 的帖子6 D, b$ E: b3 D: P
9 p" r. ]8 V" Q$ n0 i% S( m
精彩好貼

回復 schnitzer ##1 的帖子! T+ u8 r) [1 @* W

; n) g& L0 ?5 \( C波濤洶湧...好吸引

' r- _( q# ~0 h' ~% |5 l
( Z! k  s1 ?; \  o. r- b. O天使面孔,魔鬼身材

唔錯唔錯,靚女好介紹,要玩返轉先

I% v$ _7 v; K6 B; C- j/ d& t0 `- Y6 e; l) o# f" l
流鼻血呢

回復 schnitzer ##1 的帖子1 W: q4 ~+ K4 w- z4 V
7 a& L8 y  t/ g  ?# L
寮國妹睇落好正喎!

回復 schnitzer ##1 的帖子& k: `! ~# A0 c6 ~. D) c

x0 ~# j5 h  O! N$ RFully support寮國妹

樣靚身材正,巧吸引!

有機會要去試試先至得

身材一流好貨色

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

身材出眾,真想一試!