[中國內地] [hlau] Russia Sesa- GFF有脷車環吹真金毛藍眼珠俄妹做愛呼吸聲超性感

火.. [複製鏈接]
簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Russia Sesa

見呢個鬼妹幾正,Ed師兄食過又話正,今個星期又冇乜國內佳麗,一于約,搵細Mike,約到頭圍極正!好交帶準時,安排好好。

Russian Sesa,二十歲頭,Moscow 人,大學生讀Economic,樣幾靚似廣告,165高左右,真金毛藍眼珠,身型唔肥唔瘦,皮膚超白又粉冇公仔,加拿大好乾淨,手腳算幼,自然大B波淺粉紅細的細暈波型幾靚好揸好啜,鮑毛剃哂鮑少少皮粉紅幾靚相當窄超好插。

一見已經好好傾好笑容好熱情,女女著性感內衣袍好正英文好好溝通冇問題,女女好健談我問佢必答,傾一輪之後開波,先比錢冇問題,自己沖涼漱口,出來見女女已經除曬衫等我,大家企床邊攬住愛撫大家,大脷車,女女係咁錫我耳仔頸我又錫佢耳仔頸面身,女女好香,一輪後我瞓低身女女繼續錫我耳仔頸啜我奶頭好正,扯起曬已經,女女錫我身大肶周圍,手又劣下棍,之後環吹,吹工中上啜力幾好,望住鬼妹吹我揸波玩身好興奮,好舒服硬過鐵,吹算耐正死,之後女女幫我上自帶大002,女上,鮑冇落KY好窄要慢慢入,女上下騎一開始慢慢騎我好舒服,之後開始加快,我又揸波啜耳仔頸女又錫我耳仔頸好正,之後僕住我胸騎,車下女,好想射,即抱住女由下至上插自己節奏,攬住對波壓着好舒服,我又用手揸股,女女呼吸聲超性感,一輪之後抱女到床邊un,女女個身好好攬又香,前後磨個身好正,又想射即後入,見枝棍同鮑有白汁好正,股好正好好推,捉股推,揸腳推,揸波推,拉女單身揸波推,爽死女女叫曬!轉男上,棍磨下鮑先入,僕住車住插,M腳揸波捽豆豆插,錫耳仔頸,加拿大女女怕痕,啜下奶,交叉腳插啜瀨錫美腿插,腳上膊打椿,腳上膊推又揸波,再M腳揸波玩腳插,再撲住女女脷車插加速,好興奮好正呀,繼續之下射哂比女女,爽死,車下之後先拉出之後錫下女女個身,女女幫我清潔,之後大家坐床傾咗一輪,GFF,之後自己沖涼。

出來之後再傾咗陣,女女好好傾冇催我走,自己見到夠鐘啦要返工,問女女幾時走,希望再見,好friendly,攬下自動咀下好先走。

總結:靚俄妹真金毛藍眼珠,身型幾正,皮膚白冇公仔,大B真波粉紅細lin暈,鮑剃光毛粉鮑好窄自然水好正好易走火,女女friendly好傾英文幾好,對我有有脷有環吹唔駛加錢,GFF,大學生算幼,番食之選。
B4BD6B81-5B56-406F-AC7A-BF9A7E0DB24E.jpeg FDD9AD6B-28A5-4C8E-BD3A-216929183CE9.jpeg 5F7EEEB1-8473-4B48-BB33-AE757237074D.jpeg

Muchas gracias
回覆 讚好 不讚 使用道具

好正

牛逼

身材好好

回復 hlau ##1 的帖子

thanks for sharing ching

Moscow 大學生

豪靚豪正

呢件鬼妹真系冇得輸。。。是也!

多謝報料

熟女靓女。

正野..CHING又食鬼妹

正野要跟

考身才

這是真實內射報告

華哥有冇野真人相睇下?

Figure好正的囡囡。

好身材,謝謝華哥分享~~

hlau 發表於 2018-4-23 16:53
Russia Sesa

見呢個鬼妹幾正,Ed師兄食過又話正,今個星期又冇乜國內佳麗,一于約,搵細Mike,約到頭圍極 ...

好吸引!

直得過!!!