[西南地區] 再戰中出性地~南寧朝陽橋中出美魔女子宮射不停!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從看過我偶像七公推介之廣西桂林冶遊後,小七粉自然流晒口水,又想起之前出征南寧搵美魔女們中出之淫亂情景!

決定再趁有空檔!即時去深圳北坐高鐵去南寧中出過痛快!!!

今次坐早班0705高鐵車,車程約四個鐘,到達南寧東站時間是1116,再轉地鐵去朝陽廣場站,車程約一個小時。出站往中山路方向走,這次發覺原來那中山路嘅中出街已不在了,真可惜!

然後就租架小黃車,往朝陽橋方向進發,沿大路往北一直走,去到蘇州路,就找到朝陽橋中出旅店街(大家可坐地鐵去火車站D出口最近),一走進去,依舊有好多美魔女,中女大媽站滿店面外,約有二十幾

個,約半數可食!

問價由四十至八十元不等,按質素開價,看中一件高佻白滑大波靚中女,即上前問價,她開八十元淨屌,我還價六十元,我再說加錢至一百元中出,不行就算!

囡無奈點頭,跟住她上樓,囡先下面脫光,上面露出白滑大波,再替我弄硬小七粉,一開波男上邊渣波邊真軍屌,再轉觀音坐蓮及老漢推車床邊屌,最後十億小七粉子孫狂射子宮爽個半死了!

完事後用濕巾清潔後,穿好褲子就交一百元家用!此次中出之行第一炮順利爆發!之後留多兩日亦不停中出!以彌補深圳中出西村沒落後,無得中出之遺憾!

註:小七粉有去過危險村及新洲南村,看過七公推介點的中女大媽們,覺得實在是太丑了!真的吃不下!所以要再度遠征南寧朝陽中出之橋!

中出美魔女百射不厭!

中出美魔女百射不厭!

附近留影~中國郵政蘇州路分行

附近留影~中國郵政蘇州路分行

附近留影~南寧職教

附近留影~南寧職教

巷仔外留影~遠拍

巷仔外留影~遠拍

黃色外牆右轉入去巷就是中出一條街

黃色外牆右轉入去巷就是中出一條街

巷口留影

巷口留影

附近亦有髮廊仔供應大量美魔女

附近亦有髮廊仔供應大量美魔女

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

呢個叫大波?

師兄中出搵命博

多謝師兄中出分享
謝謝

真係大膽,搵命博喔

尾西一直有開,吾明師兄點解話西村冇左。東村及咀咀就真係冇左。只是西村多左帶套女。我一星期前吾想白行都玩左個東村過檔的,胸好靚但有紋身,佢話十九。。另想問問其他師兄。我星期日去過西村。一個吾熟的g頭問我要女,我反問有冇年輕的,佢話有,但另一相熟g婆就答咀話我要u20的,吾熟頭就話咀咀有,三百至五百。我追問那裏?佢叫我自己找。我想問問咀咀是否還有,我最近去四,五次都找不到。知道的可否指導吓。我一般玩u20多。

回復 77fans ##1 的帖子

多谢分享

回復 77fans ##1 的帖子

多謝師兄報告分享。

中出唔帶袋!
好撚驚😨

謝謝你支持!我仲有好多正料遲下分享比大家。

Baritone 發表於 2018-4-24 07:53
呢個叫大波?

師兄中出搵命博

張相系av相,條女唔系南寧個美魔女,果度唔方便影。
我同七公都系中出愛好者,無中出不歡,托佢洪福家陣都冇乜事,你地有冇聽過中出中招率,比飛機出事率仲低架!

回復 dangerousbaby ##8 的帖子

師兄,多謝分享信息。
前排去過咀咀, g毛都冇條!

多谢师兄分享

77fans 發表於 2018-4-24 19:49
我同七公都系中出愛好者,無中出不歡,托佢洪福家陣都冇乜事,你地有冇聽過中出中招率,比飛機出事率仲低架!

之前政府都有賣廣告! 7個中出1個中招
自求多褔!

siuedmond 發表於 2018-4-24 08:52
多謝師兄中出分享
謝謝

謝謝你支持!齊齊分享中出熱點!齊齊中出齊齊爽!

77fans 發表於 2018-4-24 19:49

“你地有冇聽過中出中招率,比飛機出事率仲低”, 我建議師兄去找專科醫生問完再說吧

rockdeath 發表於 2018-4-24 09:12
真係大膽,搵命博喔

打真軍中出系男人嘅極樂享受!包你一試難忘!
冇有怕!學足七公教路:前後洗乾淨碌野加事後屙大尿!實冇事!
小七粉謹遵守七公訓示,做足晒到而家都未中過招!多謝七公洪福齊天保佑我!

一百蚊美魔女?  too good to be true !