[走地行情] 你去了嗎?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

澳門而家嘅黃業簡直可以用猖獗嚟形容,啲走地/企企竟然可以當街當巷抓客。。。 連最高檔嘅商場“四x名x"都有年輕美女光天化日問你“去嗎?“ 彷彿置身超高檔廟街, 令人目不暇給 ,或者可能係我大鄉里

夜晚賭場,想賭吓百家樂機,點知坐係隔離條大波妹驚嚇地原来又係雞!一有眼神接觸, 佢即問“去嗎?” 。 角子機區變左“木人巷”,雞多過客,列成一線任君選擇。賭場職員竟然視若無睹,或者係別有用心

終於頂唔順,行出街,每行一個路口就有囡囡走埋嚟又係問“去嗎?“。結果忍唔住,終於問價。原来15魚。嘩,心諗,索係幾索嘅。。。但係呢啲普通HG貨色,過到來澳門開15魚?? 咁我寧願去桑拿開大好過啦。。。結果我話“太貴不去”。。。佢就好似地產經紀咁塞張咭片埋嚟。。。原来成條街都係呢啲“黃業經紀”。。。 頂你個肺。。。今次真係大開眼界!

想問吓。。。15魚其實值唔值?玩幾耐? 流程係咪同一般HG一樣呢?
其實好多10至12鱼都得,你咪講下價囉~
回復 廟街路人 ##2 的帖子

試過有一個開15魚,我話貴,佢就即話10魚。。。 不過結果都係冇去。

如果只係HG 流程, 返香港慢慢揀都得
以前在澳門上班去過 ,只有一q冇服務

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:58