發利混血妹sugar、戰鬥格既身形、真係好砌到回味無窮。

名稱: sugar
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71539-尖沙咀-兼職女郎-sugar.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖咀發利大廈多靚女就係師兄都知,我本人亦都踨橫尖咀多年,係發利同好多女女交過手,當中都有一兩個我都會返啅!直至遇到混血妹sugar,我才明白師兄話沉船既感覺!sugar好靚女,性格溫柔,善解人意,做事細心、身材正抖,黃蜂腰,無肚腩,線條好靚、35C靚波,粒Lin紅紅地好靚,隻Gap夠窄,好好屌!3 `1 [, j  ]) x/ q

# A' p/ j, F/ Z講返早兩日前放假去發利洗樓,其實無特別想搵邊個,只係知而家發利好多異國囡囡進註,所以上去碰下運氣, 洗到6樓按鐘sugar開門、混血妹樣吾錯、身形好戰鬥格,pat pat夠圓夠廷、流晒口水。
, z1 v6 B3 U6 n8 |, k
# q  D" G. V0 O/ m8 y立即入閘,入到房,吹兩句水,佢用半咸淡既廣東話講自己叫sugar,把聲好甜,跟住一輪攬攬錫錫又抽吓水,攪到我開心又興奮,堅挺而好手感嘅雙峰,好明顯既深溝,令我簡直有狂性大發既感覺、之後sugar一齊除衫。
& p- K- t' f6 Q( w6 t. P
5 X+ s4 X. N2 m2 Msugar細心慢慢幫我沖身,先黎波推全身,再嚟個水中簫,簫功幾好,時深時淺,好有衝動想口爆佢,真係爽!沖完上床揼骨先,sugar手骨ok,力度夠!按完背按腰腿,過程絕不馬夫,揼鬆腰背後,佢開始落油推背,推一陣後再成個人坐上我背脊,好似想埋牙咁款、sugar用佢細妹磨我、sugar好玩真係要讚吓!
% o, B  x1 a( P$ p4 X4 v5 x2 G* u- V7 m8 }" k/ t
揼完爽完,係時侯到JerJer開餐,sugar幫我抹乾個背後,就叫我轉身做正場,睇住佢對淫眼好似想食咗我咁,幾過隱,先同我全身漫游,啜Lin錫春袋,前戲功夫好正,再用個鯉魚咀吸啜我JerJer,環保吹奏,攪到JerJer起立至敬,係時侯上套。/ E  b' t1 g! C7 n

8 H5 Z( g) K- r6 isugar主動女上,又搖又UN非常落力,睇佢個樣都好享受,淫水好多,濕晒我大腿,開始時靜係細細聲叫,騎咗一陣之後,佢已經開始放聲呻吟,見佢咁High,我點可以放過呢個時刻,改玩狗仔式,從後推進,每一吓都出盡力,屌到pat pat好好肉拍拍聲,我加大力度又加快速度,每一吓都係到底,屌咗幾十吓後我都要爆發,同時高潮真係High爆!6 m  n! R% ?( h1 g

: s# Q# _% M: Y; Y+ K: ~$ N+ N/ P9 N完事後我攬住sugar休息一陣,佢再幫我事後浴,細心服務真係無得頂!交底家用諗定下次再約戰!
7 n8 H6 u/ S2 S0 t* D  \. a8 B
% F  A+ w0 M# i  J* a
回復 tonyliabc ##1 的帖子' x. }  M; l# D1 Y

7 c' d: E8 g7 A- c混血大波靚女 - 我啱呀
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tonyliabc ##1 的帖子. H# z2 h$ n  d
% i, _9 n. P. K6 k2 j
後生靚女+身材豐滿

回復 tonyliabc ##1 的帖子
* q. n- F* c$ N$ `. ]" \
- h9 i; E! p  J1 S0 ?9 b  CBody figure looks slim and nice

回復 tonyliabc ##1 的帖子. D5 y! J2 ~7 ?
9 P$ f3 G% L( F& Z/ d( m; ]3 j7 s% M
波濤洶湧...好吸引

; H: ]0 c6 ^7 V3 y( n7 {2 _- J! Y7 R7 \- }3 J( }( _& r) s
等我都要去試吓先得

回復 tonyliabc ##1 的帖子% Z1 N" L2 _  H* b+ A  R

' H2 y( k* f  ^. n7 u! S  C流鼻血呢

4 h7 \# K2 {+ v8 p9 A* ?" E! |. ?2 G' O$ ]+ _) H! s6 q
又幾好喎,一個字"索"!

回復 tonyliabc ##1 的帖子0 H, e- o+ k: X7 y9 p" D

- p7 e, X* W$ f6 s' B( p好玩...另人想入非非

樣靚身材好,一定要支援。

咁索點可以唔去試?

樣靚身材好 前突後凸

身材吸引, 性感誘人

樣靚身材正,巧吸引!

有機會要去試試先至得

咁正!一定要去試下先得

身材出眾,真想一試!

樣靚身材正,讚

靚女

Good looking girl with nice body