柔情蜜意的邂逅 《 I Will Always Love You》 紫荊 Zoe

144 元錢 回覆本帖可獲得 18 元錢獎勵! 每人限 1 次
名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

4月都算出動好多 有好多值得回味再回味 好似Honey 毛毛咁 不過今日見到有一個新人 其實未見過。不過個名都足以吸引我去,點解?實不相暪,我英文名叫阿Sam  以前睇衝上雲霄既時候都幻想有一段好似 Sam & Zoe既愛情故事 可惜我還未遇上 但我對Zoe實在有太多情感係到

今日冒名一試 先微信約好,趁食飯時間去試下 ,入到房間之後 主角Zoe入黎 其實個髮型同笑容都同第一期既衝上雲霄既Zoe好似之不過係髮色由黑色變成金啡色 笑容好甜 真人幾高 廣告話22吋腰,望落加手測得,可以連22都無 腿又長又滑 我收起左平時既色心,專心一致享受一下Zoe既骨技 對於新手黎講 有板有眼,起碼按既時候雙手一直無離開個我身上 動作連貫 而且都幾心有力,以妹妹仔黎講做得好好

一邊傾一邊按,發覺到zoe同電視既zoe一樣都幾知足 幾感性 可能叫zoe都係性格好既女仔吧
時間過得好快 zoe開始幫我推油 原來zoe推油比按更舒服 更溫柔 我開始有絲絲既睡意 zoe留意到馬上幫我蓋上毛巾,慢慢繼續推 瞓左一陣 zoe 係耳邊叫我 唔係叫我,係係我臉上親了一下 依一下比Rpp更具威脅 我未黎得切反應 Zoe 一隻手撘住我肩,另一隻手開始從後發動攻勢,我都係第一次咁樣,平時正常依個時候係見唔到女仔,但今日望住zoe ,一邊享受住Rpp既柔情,個Feel特別好,我好快就叫轉身

我轉身之後,我更加怕羞,唔知點解 我直接面對Zoe 任由她擺佈 她攬住我 由她在我身上游走 我閉起雙眼享受著她的體溫 一步一步 慢慢互相纏綿 大家都閉起雙眼 她的櫻桃小嘴 咬牙切齒係我耳邊 輕聲呼叫 我都忍不住 再進一步 大家既聲音此起彼落 一齊衝上雲霄 降落在01跑道上

臨走前更更擁著Zoe 輕輕一吻
《My darling you !
Bitter sweet memories.
That is all I'm taking with me.
So goodbye,please don't cry.
We both know I'm not what you need.
And I will always love you !
I will always love you !》

回帖獎勵 +18 元錢

靚女 頭香支持

回帖獎勵 +18 元錢

流哂口水,多謝分享

回帖獎勵 +18 元錢

正到無倫

回帖獎勵 +18 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +18 元錢

回帖獎勵 +18 元錢

多謝師兄支持