Mandy中醫推拿,超班手骨+一流性技+頂級服務,一次過滿足你所有要求,不容錯過

簽到
名稱: Mandy中醫推拿
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A69247-銅鑼灣-兼職女郎-Mandy中醫推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一入房衫都未剝衫,Mandy佢熱情招呼,笑容親切,溫柔殷勤又夠體貼,對我上下其手,不停磨我大腿,使唔使咁飢渴呀?一次過滿足曬所有要求,簡直係極品中嘅極品,呢區少有嘅貨色……寬衣解帶後,翹住我隻手嚟個鴛鴦浴,浴室戲水,溫柔咁幫我擦背,表演潛水嗒荔枝同洗車底等高難度嘅水中動作,玩個不停,真係好正!
( ?2 i/ f1 j  F上床後,先俾足心機幫我中醫推拿,開背有板有眼,手勢好掂,夠力水得黎穴位又到,有如少林大力金剛指,逐個位逐個位慢慢按,服務做到足,絕唔馬虎,按到差不多就推油,用力上下來回推呀推,推按完疲勞盡消,好鬼掂,/ |) r  F! s' P( ?
到快樂時光,佢主動波錫lin,玉手搓袋掃蛋,摩打脷由上至下慢慢奶勻我全身,前奏好夠投入,突然間來招電光毒龍鑽,鑽到我慾火攻心,有種超震撼嘅feel,含、吹、奶、啜、環保吹,高級組,好得嘅吹功,用淫眼望住我下下自動波深喉吹,好投入吹到雪雪聲,好有AV感覺,小嘴嘅吸力十足,吹多一陣支炮忍唔住蠢蠢欲動,
  v0 F* O* ~' J' _8 p6 h; ~, o帶套大戰,我用埋果D常用招式,所有高難動作囡囡都一一配合到,真係超好好拮,佢愈叫愈銷魂,高潮迭起,搞到我興奮無比,換埋男上女下,瘋狂勁插到派彩,正到爆!
/ `( n4 X2 Q% O
好想試
絕對支持!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 07:34