越南妹winnie經驗豐富,又大食又肯做屬戰鬥類形。

名稱: winnie
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A71540-銅鑼灣-兼職女郎-winnie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有經驗嘅越南妹真係好撚正架,招呼好又識屌閪,我講緊銅鑼灣鳳鳴大廈 winnie ,越南妹經驗豐富,又大食又肯做,同越南妹執劑真係好正。越南妹winnie 靚女有氣質,高挑Model身材,34C大波,條腰好幼,42吋長腿,外形好Fit,性格屬戰鬥類形,一時柔情一時豪放,挑情功夫更係一流高手?& Z  P1 `: K1 l& x

. E( s0 T3 k" L$ A5 k9 X: C見到佢就比佢不停咁抽我水,摸我細佬,除衫錫我Lin頭,我又唔係正經人家,點會坐以待斃,立即還擊揸波摷蟹,赤裸裸企喺沖涼房門口玩返夠本先。再入去沖涼,winnie幫我沖涼已經好細心同溫柔,皮膚又白又滑,波推全身漫遊,之後水中簫,功夫好到家,吹簫技巧一流吹到細佬爆咁濟,要叫停winnie先停。
$ p( j$ R6 w4 F7 E% {0 b7 ]+ Y& @0 J: h) q( r) g- A, h2 J2 l! x
沖完涼幫我抺乾身,入出嚟上床,我要冷靜吓,winnie 就幫我DUP骨,手勢有返咁上下,功夫好又認真,真係睇唔出,不過讚佢後佢又開始咸濕,柔情掃股,再用佢對波波喺我身上游走,大波波壓落嚟好爽呀,游吓游吓佢Lin頭都硬埋,撩我細佬,越摸越硬,錫Lin撚雀,再吹奏,口技真係無得彈,又吹又吸又啜,睇住佢吞吞吐吐好努力,仲好享受添。
, y9 \, W- |2 f6 _0 a/ N
+ S# m' q" D: q) a, m; F先玩女上男下,winnie 成個大騎師咁款,一時搖一時UN,仲係咁磨我,妹妹又窄好多水,呻吟聲又正,睇嚟佢好嘆喎,黎個乞兒煲飯係咁UN,差小小比佢UN出嚟,改玩後推,幾吓淺一吓深,玩到佢不知幾High,叫聲越嚟越大聲,個屁股趷高任我砌,我就大大力咁插佢,條女鐘唔鐘意屌閪,睇佢投唔投入就知,見winnie 個樣已經係忘我境界,兩眼迷離反晒白眼,我即時加速吓吓插到盡,啪啪聲已蓋過佢呻吟聲,佢已經有氣無力,我都好High,插多陣都要爆發了、越南妹真係好玩爽到暈。
  m: [: c2 H5 D& O( i6 J

9 `. O0 B8 E0 F/ I  ~1 l* I" n 84204294d83c791621bb24bd904909f5596fc885.png
禾刀巧想即刻去試!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

白滑美女

又幾好喎,一個字"索"!

等我都要去試下先得

咁好服務...一定支持

回復 Qwertyasd ##1 的帖子
8 q/ g1 E. I) _- I4 W, \
5 t6 T1 R" T. I大波靚女 - 我啱呀

等我都要去挑戰下先得

回復 Qwertyasd ##1 的帖子$ S) K8 b3 Y" E! B$ B: _1 b1 t6 h% I) Q
: G! H9 }* h% f5 `5 ?7 m/ ?6 a
越南的標誌都已經浮現值得一看

" Y2 J( h; A& m4 r! v% S0 z+ X  n2 N8 S
越南妹推介,值得支持!

性感美女, 無可抗拒

回復 Qwertyasd ##1 的帖子4 O8 v# m4 a; _. Q5 S6 r( Q

. W4 q/ Q# b( w真系乾柴遇到烈火爽到無朋友

身材誘人,扑得過

回復 Qwertyasd ##1 的帖子, J$ {! b1 I+ e2 Z  j6 H7 w, k
  T9 P7 z5 `/ }" w$ }! A$ n7 h
越南妹後生靚女+身材豐滿

咁正一定要支持啦

回復 Qwertyasd ##1 的帖子  ]0 J/ P/ ]# ?7 E  I
: c# b1 t7 D) I* w9 K
多謝分享

回復 Qwertyasd ##1 的帖子8 Q; x! j- b# ]1 E  r7 f) D8 k
. i; A8 q  N/ K/ \4 E/ P) ~% Z
個樣幾姣,應是淫娃一類,啱晒我

身材一流好貨色

, z' Z# l1 q( y1 }
! |5 z# x7 H1 @$ s2 M# ]. x, S等我去執番劑先

thanks for sharing, good job.