CC查詢

簽到
咦,有呢D玩?我想試試喎。
kyohoss 發表於 2018-4-30 18:47
$ t' L3 a: s% X; A有師兄試過果D 黎香港玩幾日既大陸妹嗎
) D; f: q& t3 a, E價錢平好多樣又唔差咁WO 不過好似要去佢住既酒店房 唔知有無伏

. b& u1 T% ~9 X/ @3 |' S好多點數黨!
kyohoss 發表於 2018-4-30 18:47 : G* o; u4 D7 b+ K3 l/ E
有師兄試過果D 黎香港玩幾日既大陸妹嗎
! w+ x) s8 e) U" [, H價錢平好多樣又唔差咁WO 不過好似要去佢住既酒店房 唔知有無伏
6 V, r8 o* f0 Z" R
過得嚟都去帶貨購物喇...
想要大陸妹wechat,thx
樓主, 我唔夠積分PM你, 我想要CC wechat , 可否PM我, 或WECHAT 我
7 e  x6 ^, O9 xwechat ID : zzccvbn123456
樓主我剛試完,絕無伏味,酒店乾淨企理,不經雞頭,直接同女女接觸,其他就同一般酒店女差不多,不過女女就非常落力,沒有催鐘認真抵讚,不過女女真人比相稍肥,但都可以接受,多謝樓主提供好嘢試食。😙
多謝分享!可否PM V7
回復 kyohoss ##1 的帖子
5 \* k% f7 n& p  ]# T4 S" I* G9 z" }  W
thanks for sharing!
唔該CHING PM V7比我
可唔可以pm v7啊 唔該
可以pm v7 pls
回復 kyohoss ##1 的帖子
( x4 h8 ]9 e4 M% p6 @+ \0 h5 o- L  q3 E- J1 ]
please share her wechat. Thanks
師兄pm pls🙏
師兄可以PM WECHAT嗎?THX
師兄請PM WECHAT, THANKS
回復 kyohoss ##3 的帖子
4 k7 z3 A9 S" X3 F* V/ j
3 }1 @% x" D* T: y$ v6 T可pm連絡方法嗎?thx

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:51