好耐冇去之_D2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

D2 都有起碼2-3年冇去,
今日過左澳門但又冇買套票細佬又想食野,
腦海中自然就浮現出D2,
去到D2可食用率真係唔高,大幾有十幾個左右選擇,其中兩個係model....
分兩種價錢$1396 及 $1996 (model/3p),
基本上係局你食model,因為我覺得只有model食得落,
但想扑錘之際,見到個瘦瘦大波細粒既行出黎(身型似全盛時既娜姐),就係佢啦,簡左佢$1396 ,慳番六百。
過程唔特別去講啦,所有野都做足,咁既價錢有咁既服務真係可以再去,去一次桑拿既價錢可以去兩次D2 。

但係有樣野就係唔建議買套票去D2,因為如果簡唔到合心水既可以調頭走人,始終套票會過期。
回復 happy_86 ##1 的帖子

Thanks your good report
回覆 讚好 不讚 使用道具

Have 2~3 girls eatable is already quite good in the case of D2.

btw. Ching, are the model graded girls from Mainland nowadays?

就是的,买了套票,只能死啃了…

回復 aparaymond ##2 的帖子

totally agreed with ching, D2 suitable for walk in

happy_86 發表於 2018-5-2 00:49

同意師兄講法, 不要買套票

Thank you for report!

If you take Taxi, but don't want to mention D2, what address should you tell taxi driver?

D2雙飛好玩又便宜

happy_86 發表於 2018-5-2 00:49

師兄講的是否no.160 ?人細細,應大的大,應小的小,可以話麻雀雖小,五臟俱全,人又靚。十分同意,最近我都去過D2,就是找她,專登唔買套票,齋來回船飛(可預準時間走),預埋找不到160,即轉D1,套票雖平百幾蚊,但綁死沒有彈性。好彩我都找到160,食到回味一餐。

coolstar 發表於 2018-5-2 09:59
Thank you for report!

If you take Taxi, but don't want to mention D2, what address should you tell  ...

同的士佬講"幸運閣"就可以

happy_86 發表於 2018-5-2 14:05
同的士佬講"幸運閣"就可以

下次知道咁叫法,多謝師兄分享。現在其實我地叫的士去打令2,的士佬有冇佣金呢?因為聽師兄話walkin 1300,今次我都要比1396。問阿嬸(當時只有一個阿嬸),佢話呢個價!我話係唔係加咗價,佢又冇正面答,只話係呢個價啦!,全澳門你搵唔到第二間桑拿平過佢。但見心頭好係度,就冇再問清楚勒

Lawrence王子 發表於 2018-5-2 13:10
師兄講的是否no.160 ?人細細,應大的大,應小的小,可以話麻雀雖小,五臟俱全,人又靚。十分同意,最近 ...

睇落都幾正喎
細細粒最好玩掛鼓
又爽又可話事

D2真係未試過,因為我見到個門口都有啲驚伏

mcdullpig 發表於 2018-5-2 16:01
睇落都幾正喎
細細粒最好玩掛鼓
又爽又可話事

係㗎,呢個最正㗎勒。我問佢点解佢咁靚去唔到D1,佢話因為矮喎!如果鍾意細粒嘅師兄們,呢個係不錯選擇,平!靚!正!

平!靚!正!
多謝師兄分享👍

Lawrence王子 發表於 2018-5-2 15:43
下次知道咁叫法,多謝師兄分享。現在其實我地叫的士去打令2,的士佬有冇佣金呢?因為聽師兄話walkin 1300 ...

以我所知個個場都有回佣俾的士佬,視乎多定少

Lawrence王子 發表於 2018-5-2 13:10
師兄講的是否no.160 ?人細細,應大的大,應小的小,可以話麻雀雖小,五臟俱全,人又靚。十分同意,最近 ...

我試果個好似唔係160

happy_86 發表於 2018-5-2 19:14
我試果個好似唔係160

咁下次可以試吓,唔錯㗎!

多謝大大的分享