[曼谷] 回鄉 4月份 3日2夜之旅PART 1 ~ DAY 1 ( MOMO + 回歸THE PIMP)

泰國夜店類別: 夜總會 場所名稱: THE PIMP 網址: 
是次消費: 10000銖以上 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 10/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出過REPORT嚕~

主要因為今日想幫我個朋友識左好耐THE PIMP既媽媽生推介下~

先入主提
前一日已經問定MOMO DEW得唔得閒....好彩佢有返工
因為我係早機出發 所以約左DEW 18:00
我搭開AIRASIA 我鍾意D空姐夠靚女 不過要睇運氣
果然今班機有個好靚女 睇黎係個好意頭
今次都係住返ASOK區 貪交通方便同方便搵野玩
CHECK IN左係附近食下野就買下D日用品同零食手信
夠鐘就搭去MOMO ~ BOOK 左VIP ROOM 玩 120MINS
我見到不愧為紅牌~由12點FULL BOOKING到8點
佢遲左所以都等左15分鐘
佢一入到房 勁SORRY同係咁笑
佢放底野後 好似女朋友咁抱住你 坐天然大波 加笑容 無得輸
佢勁在會不停咁挑逗你 我又挑逗佢
全程同佢玩得好開心 沖涼果PART都好唔同 佢會係後面好似女朋友咁抱住你
跟住係床上佢全程睇得出好ENJOY同埋佢D動作好淫蕩
諗返起都細佬又抬頭....玩左好耐就玩左第1Q去沖涼
沖涼又玩左一陣 本身我話未必咁快可以第2Q
點知佢話你唔試過點知唔得
嘩~~~我都登左一聲~~~
等左陣就開始左第2Q 開頭我都有D驚~
最後比佢主動騎乘下終於完成埋 佢都好滿意
比埋家用我話叫佢陪我全日 但佢話唔得要返屋企...=.=. 咁算啦

跟住係外面食少少返酒店等車 我個好媽媽生朋友幫我CALL左車接我
準時酒店LOBBY上車
車到左後佢出黎接我 我地次次相見都勁開心啊
因為唔經唔覺我地都識左5年
仲記得岩岩去識係PIMP 2週年...而家已經7週年了
因為上個月黎過JOIN左12個月既PLAN 所以今日就飲返留落黎D酒
我搵返我上次條女 超好玩超級放
所以我無再睇到女 如果師兄去過都鐘意果個感覺 哈哈
因為我星期一去 10點果時所以無咩客 但好多女 佢同我講有100個STANDBY緊
但好多都好靚女 之後開始愈來愈多客
我仲見前面有枱新客 應該香港人係咁望住我
可能見到竟然媽媽生坐低+我條女 有時D侍應又一齊玩~
玩玩下有TAQUILA兩條女黎叫我買杯酒 每人買左杯
跟住佢地又坐低一齊玩 哈哈 比4條女圍
傾傾下 TAQUILA條女識學左少少廣東話 所以玩骰時都係講廣東話 哈哈
所以再買多佢地兩杯酒 玩多陣
跟住佢地又夠鐘出去表演
因為唔係星期四所以無EVENT玩
唉....無計 返工拎唔到假
呢個時間已經好多客 氣氛都好好
之後條女叫左杯林寶堅尼一齊飲 飲完就爽YY了
最驚喜係就係台上LIVE BAND緊
突然同我唱生日歌 哈哈
超開心 佢地送左個好特別既生日蛋榚比我
好開心啊
跟住差唔多玩到1點就埋單走嚕 差唔多玩左4個鐘
我朋友就搵車送我返酒店
我同PIMP條女玩緊果時知佢聽日放假 所以會約佢聽晚出黎玩 但要比少少錢當包佢
我同我朋友傾起希望叫大家去下PIMP可以搵佢幫手
佢好好人 跟得都好足 唔係賣廣告因為我同佢真係識左5年架喇
上次因為PIMP轉左去THE LION CLUB但CLOSE左 所以轉返去PIMP
但都係同一個老細 我都係鐘意PIMP個氣氛多D
最特別係去廁所痌尿時都會幫你按摩 哈哈 當然要放少少TIPS啦
今次因為本身JOIN左PLAN 所以埋單比較抵 都係2千零蚊港幣
我朋友媽媽生個名叫 xx?
如果你地想要佢個LINE可以PM 我

PART 2 待續 要得閒先再打
多謝報告 加分支持
回覆 讚好 不讚 使用道具

師兄pimp洗左幾多錢啊?

今次就2千多少少 因為我同朋友上次join左12個月 既plan 好似包6支black label 所以上次一開始會貴d

二千幾唔貴喎!女錢同鐘錢呢?

回復 justinkinson ##1 的帖子

2千幾都唔貴 OK啦

都真係一段時間無見過PIMP既Report.......可惜曼谷都係單兵多 呢D場無番幾個師兄一齊去就無咁好玩

howardeva 發表於 2018-5-2 01:28
二千幾唔貴喎!女錢同鐘錢呢?

全部計晒架啦 係tips無計 因為第二次所以會抵d

thanks sharing nice report excellent

多謝報告,期待下集。

dew真是好抵屌咁窩,下次要試,如果唔是殘咗就沒得爽lu~

天然大波

多謝師兄報告,等我都試下dew先

多謝報告,期待下一集

師兄可以pm pimp媽媽生的line嗎? 謝謝
又請問你個一年plan一開始俾幾錢呢?

Mr.TT 發表於 2018-5-2 06:45

師兄可以pm pimp媽媽生的line嗎? 謝謝

你pm你個line比我我叫佢add你,我join好似係20000珠6支酒,12個月 淨計酒未連其他野

去幾次泰國都無去過Pimp

回復 淫虫一號 ##20 的帖子

thanks for the report  see you soon

了解了解丨多謝師兄報告

Pimp價格表,只限星期日:

SUPER SUNDAY
HOT PROMOTION
(every Sunday at THE PIMP)

** Open Pool Table in Pub - ALL NIGHT
** 50% Discount on VIP * (Open and RD girl before 23:00)
** 10,000 (Get 3 Bottles Black Label 1 Lt.)
** 20,000 (Get 6+1 Bottles Black Label 1 Lt.)
Limit 1 per Group - ALL NIGHT

Note: Vip Discount Excludes Party Room