3日2夜,澳門自由行,1仔,至尊,帝濠,金池,富豪 下集

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5月1日,
去完1仔,再去金沙玩到12點後
再自己一個周圍行下
目的系睇下有企街,順便行去1号個頭,同睇下其他桑拿,無就去1号85折,因為系walk in
有好多企街,泰國居多,唔知系未boy
想試自己問下價

去左帝濠附近行下,有個得意妹sales聊我上去,
我上去睇下,無帶女睇,所以無睇過價錢
不過比1仔仲貴,無game經理話
但有女優一個,呢個比1号個d令,但都要7000
之後走左

去金池問下,算平
每晚11點有game,淨系得呢個時間

然後去左至尊,又系樓下d人帶我上去睇下
入到去死城,信德個阿叔話呢個新開,個經理就話開左好耐
帶女睇下,他媽媽的
得越女,俄羅斯  仲要加埋10個女都無
個個170以上,全模特
個個要3300以上
即時話走啦,

再去行下玩下賭場
睇睇女,又有富豪sales,我諗呢間唔系大富豪
全名系富豪浴室,但佢樓下包桑拿過夜
都系睇女先
有30條女,有中,日,韓,越,俄
淨系無泰,價錢1800系越,其他2300,
不用加錢,小弟又睇中左個祖記,
個sales話送房比我過夜,咁我咪入羅
如果唔送要加200有房訓
條女92年  7066😎,都系正常野,無特別
但叫得好好聽,完事就吹下水,沖涼
條女話双飛,或者按第2個都系加1400
咁或者聽日試下韓國

因為呢度系浴室
要先選女,再入房按,然後再轉下層桑拿沖涼
如果桑拿先再睇女,就要加150
環境正常,休息區唔好訓
可以叫下sales送
食物一般,女既,我覺得比1号好

大部分價錢都系度,如果想試日韓
又想平,又想偷跳下,富豪系唔錯的

小弟而家就系個經理送既房寫緊包膠比各位
希望明天贏多d,再有第三集同大家分享下啦
明天起床睇下早班先😍

晚安

期待第三集更精彩
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 zxchim ##1 的帖子

多謝report, 富豪浴室,日韓幾錢?

祝師兄大勝, 有第3集睇

Thanks for the report
師兄口袋真深

"有30條女,有中,日,韓,越,俄
淨系無泰,價錢1800系越,其他2300"

Japanese & Korean same price as others???
If so, it is much better deal here!

師兄原來出得咁急比我地睇報告。辛苦晒!贏多d !再分享。

非常的不错,下次去富豪看看,谢谢分享

祝CHING嬴晒所有返來
再出下集

謝謝師兄報告

多謝師兄報吿

多謝report, 富豪浴室係邊個位置?

記唔記得帝濠女優名丫?平過1 仔咁多!

wish Ching win lots into pocket and play more.

支持,一集 比一集精彩。

多謝大大的分享

多謝師兄續集報告

多謝報告

your detail is very detail. thank you very much

Thanks again your good report!