You And Me 21歲陀地Ella,樣靚身材又勁正,靚過陳凱琳,好sweet好好玩,好有GFF,有相有真人相

名稱: You & Me
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43167-尖沙咀-水療SPA-You&Me.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

You And Me,陀地Ella,21歲,樣靚身材又勁正,瓜子口臉,個樣靚過陳凱琳,電力十足,皮膚白滑,幼腰靚股,前挺後兀,靚波誘惑無比,美腿表露無遺,直得來又長,身材好有線條美,簡直係極品中嘅極品,即時暈晒大浪,決定Mark佢。
入按摩房,我同Ella好啱傾,而且把聲好鬼甜,同聲同氣,好有GFF,唔理咁多,除衫沖涼先⋯
上骨床試佢手骨,一落手,咦!手勢唔錯喔,手法柔中帶剛,類似美容師手勢,按得力足而穴準,服務認真細心,逐步逐步慢慢按,feel好暢快,推鬆再按,按完又推。
過程絕唔馬虎,簡直係超級享受,推完背肩腰椎再轉身推手肚,推至大腿內外側,手勢好掂,搞到我慾火焚身轉身反擊,揸下啜下對吸手靚波,
陀地妹玩雀玩得非常之有技巧,我無曬抵抗力,細佬不斷膨脹,係佢動聽導航聲中發射火箭。
清潔功夫做足,走時goodbye kiss,好sweet好好玩,下次一定再黎。
多謝師兄分享
正,,,,,,
Lovely Girl
可以一試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:06