[曼谷] 回鄉 4月份 3日2夜之旅PART 2 ~ DAY 2-3 ( MOMO + 識新朋友)

泰國夜店類別: SPA 場所名稱: MOMO 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 值得一試 返啅指數: 7/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

又有時間打第2 PART啦

如果MISS左上PART就禁返呢個連結
回鄉 4月份 3日2夜之旅PART 1 ~ DAY 1 ( MOMO + 回歸THE PIMP)

入返正題先
今日本身諗住輕鬆一下 夜晚至約PIMP囡出去玩
點知下晝出去買芒果糯米飯時又經過MOMO XD
心大心細 又無BOOKING到
最後我個細佬話我知好想好想去
咁無計啦 唯有WALK IN
一入到去見到WEEWI幫緊DONUT影相
一見到我即刻急急走返入去 笑死我
跟住比D相我睇 其實我想簡DONUT 頭先見佢又高好似有波
不過我之前睇過報告話WEEWI唔差
所以都係試下佢先 照舊BOOK VIP ROOM 60MINS
入到房都有抱下佢咁 都有少少女友FEEL
佢最殺死人應該係佢對淫蕩的眼睛
不過佢外表斯斯文文咁 真係估佢唔到
沖涼果PART都係咁 到上床果PART幫你含住果時係咁望住你
好似睇緊AV咁 跟住佢D動作一路望鏡一路做 真係好淫
轉左幾個動作 最後好滿意咁狗仔完
不過相頭其實就麻麻 我應該唔會再BOOK返佢 試下唔同野啊麻
所以我都無交換個LINE

跟住下晝我都係RELAX 行下休息下食下野咁
約左PIMP條囡出黎食下飯 當然有比少少錢佢當買佢夜晚咁
行左陣街就去左食飯
簡左間西餐廳食
我食開都唔差 不過後來發現佢麻麻鍾意食 -.-
睇黎都係鍾意食返泰菜同海鮮

跟住佢知我想行NIGHT MARKET 佢就叫左D朋友一齊去
到左就坐低開始飲酒 佢D朋友全部都係泰國人
三女一男 佢個朋友對波好白好大 但因為始終保護返私隱
所以我今次無POST相出黎
我仲試左D好特別D野食

跟住佢個朋友叫我同佢玩POOL BALL
佢一玩果時個底胸SHOW晒出黎 我都扯晒咁濟
一路玩佢D好朋友又一個一個咁黎
好好FEEL 真係好似住左係泰國一樣
個心情係放鬆晒 一路玩到1點 NIGHT MARKET CLOSED
開頭佢地叫我坐佢朋友架電單車 但唔話我知去邊
原來係帶我去另一個場 都係LOCAL人去既地方
真係好有FEEL 又同佢個朋友玩POOL BALL 哈哈
玩下玩下到玩到朝早4點幾
我本身都有少少醉醉地 所以叫佢唔使陪我返酒店算
經過呢次識左好多人 佢地都好好人好NICE
佢地話下次再玩過 哈哈
所以咁多位師兄去泰國唔一定要扑野 簡唔中識下當地人分分鐘之後更精彩

好啦 最後一日準備走時都無諗過再去MOMO
點知人總時犯賤 好似唔扑過唔心死
所以LINE過去問下有咩人 點知得返個MAI同SKY
DEW要4點開工 我果時都去左機場嚕....T.T
睇相見SKY唔差所以BOOK左佢 BOOK左90MINS 都VIP ROOM
入到去櫃枱個阿姐都問我做咩日日都黎
我話你地服務質素好囉 點知佢話NO NO NO, IS YOU LOVE SEX HAHAHA
呢樣我承認 哈哈
跟住見到真人好似老少少 除衫發現係假波
OMG 當堂都無咩心機 不過好彩佢都比較主動 所以都有話題
佢最殺死人應該係佢條利 含加嘴LIN頭都搞到我好爽好舒服
最後幾多POST後就完事比家用 因為假波所以我都無咩FEELING

PART2都無咁多相比大家睇 十分抱歉
總括就係開心而回
Momo fans
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告,辛苦曬

多謝分享吖。又吃又玩,识New F

回復 justinkinson ##1 的帖子

對波好白好大

真係泰享受,多謝師兄分享

多謝師兄分享momo資訊,玩三日太小了

Good Choice! I chose Donut before, very very bad service!

師兄做咩唔順手食埋佢個fd?

BTW間西餐廳咩名?睇個樣幾正

Reply justinkinson ##1 Add Thread

師兄去咗Huai Kwang night market,好多囡囡係個邊住

多謝momo fans 精彩報告

師兄....可唔可以俾個大白波FD...聯絡方法啊

一早用line book定dew丫嘛!

原來師兄已經返左黎 仲諗住求師兄黎個Donut開箱文添

超輕鬆愉快泰國遊,
多謝師兄介紹Huai Kwang夜市

Very nice and details repoet, thanks a lot. You had so much fun, envy.

erm 發表於 2018-5-4 09:53
Good Choice! I chose Donut before, very very bad service!

Really? , so lucky for me

CPKELVIN 發表於 2018-5-4 15:29
一早用line book定dew丫嘛!

無諗過要咁快再叫 想試下唔同野 xd

感受下LOCAL的地方很不错啊