98年幼幼Baby,貌似嘉倩BB,青春靚女,長髮飄逸,模特兒身材,高挑長腿,男人至愛。有真人相

簽到
名稱: 唯美 Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43228-尖沙咀-水療SPA-唯美Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有朋友話唯美Spa d女仔好靚,新嚟果個Baby似嘉倩BB,真係咁正? 一於去探險!
Book定時間就出發,地址好易搵,位於加連威老道,位置絕對係旺中帶靜,私癮度又高。
終於見到98年幼幼Baby,真係幾似嘉倩BB,青春靚女好掂,長髮飄逸,我最愛長頭髮靚女,好有笑容,無抗拒感;加上模特兒身材正到爆,高挑性感,雙腿修長,曲線完美,皮膚好滑溜,性感到不得了,男人至愛。
入按摩房後,主動拎拖鞋遞毛巾,嘉倩BB殷勤招呼服務做足,自己入去洗白白,
洗完爬上骨床,佢已鋪好骨床等我啦,大字形扒上床度等嘉倩BB為我舒緩身體,我只是閉著眼 enjoy muscle 嘅一放一收,
嘉倩BB無論dup骨或者推油都好認真仔細夠力,唔係假骨,佢係一個活潑開朗,健談爽直嘅女仔,而當我唔出聲想靜靜地享受時,佢亦都好識做專心dup,至於骨技相當唔錯,力度夠穴位準,我都好滿意,推油亦好舒服,沒有落油太多嘅問題,有節奏推油,部位有發熱感,受力點均勻,達到我所要求嘅緩解疲勞解;
Part Two,幫我'R'荔枝,好Q爽即刻硬Q曬,真係比佢"R'得耐走火唔奇,嘉倩BB全程好放,好有女友feel,唔馬虎,服務周到,有互動,可解甲,high到震,無耐細佬就被佢搞爆咗,事後清潔唔馬虎,我食返支煙,休息下先沖身,放低家用,tips走人!
回復 LTESS ##1 的帖子

Thanks for sharing
回復 LTESS ##1 的帖子

多謝 Ching 既《嘉倩BB》包膠~~~ Woo~~~ 真係好吸引喎!!!

睇廣告有寫「推油掃股+全套」,甘 Ching 你冇同 “嘉倩BB” 黎一次「活塞活動」,大家互動一番?
真人相好吸引
Lovely Girl

唔係化咁都嘉倩
多謝師兄支持
多謝關注
C hing有空來試試
師兄請支持
請多多支持
Come
多謝分享
邊忽似呀。。仲成個大陸婆咁