淫到爆嘅寮國妹sandy,多水多汁好玩又好砌,服務好又夠投...

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一向都知銅鑼灣鳳鳴大廈靚女多,今日過開嚟做嘢,又提前攪掂,即時上四台睇版,比我見到3樓有個叫sandy嘅寮國妹身材樣貌都好啱我,約定後即時上去撳鐘,開門見到sandy真人靚過上鏡,身材玲瓏浮突!對住我微笑,嘩!電力十足好有女朋友Feel,即時失晒魂!佢皮膚仲好滑,好多幼幼都無佢咁滑,波型好靚,C cup波一隻手都渣唔晒,睇見都鳩硬!仲攪到我都有小小面紅,入到去幫我除衫然後一齊沖涼,先為我身上搽了沐浴液,手法溫柔細心,先來雙疍夾腸仔,一邊夾住細佬套弄,一邊水中吹奏,一開始已淫聲起落春色無邊,攪到小弟弟越沖越硬,差D比佢吹爆左,好在忍得住,仲未正式埋牙砌返鑊點得呀 !上到床首先開始推背之後跟住波推全身,尤其係細佬,夾吓夾吓,仲要嚟招冰火水九重天,熱冰水交替,好狂野咁吹,我大字型攤喺度,然後sandy幫我奶晒全身,吹功了得,搞到我硬到不得了,又將對波波搖下搖下,認真壯觀,我細佬硬上加硬,直頭要爆咁滞,sandy見我已經係最強狀態就幫我上套。騎上嚟一路UN一路搖,又邊搓蕩乳,然後起身錫我LinLin,再大車左陣,轉Post玩男上,佢一邊比我插一邊攬實我,同埋係我耳邊輕輕呻吟,睇佢個淫樣就知佢好鬼舒服,兩邊面額已微紅,下面已黃河氾濫,水長流,真係多水多汁,再轉個Post,狗仔猛推,係呻吟同猛攻之下,終於爆發出嚟,sandy攬住我休息左一陣,先去沖涼,成身舒服晒,好滿足,值得一讚!  sandy硬件出眾,有前有後,服務好又夠投入,多水多汁,仲要可以大車,絕對係好玩好砌既女女,整體真係好高分、有硬件同時sandy呢件寮國妹亦真係一個淫到爆嘅女仔!* [6 A5 [3 L% r4 R3 \
9d48b4.jpg 29c549.jpg
個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 雪飲 ##1 的帖子, g1 G$ ]3 W: Q/ }. B" e, f7 ^) K3 X$ d

' M- V) b6 M2 d9 n+ S報告很精彩

睇到我流晒口水!

正女推介,值得支持!

睇落似乎好正  

好服務,值得一試

呢條女真係幾鬼Sexy喎,真係巧吸引!

唔錯唔錯,可以一試

好玩...另人想入非非

性感迷人

恭喜師兄食到好野  !!!!

樣靚身材好,一定要支援。

樣靚身材好 前突後凸

多謝師兄好野分享!!!!!!

睇完報告都心郁郁, 不妨一試 !!!!

回復 雪飲 ##1 的帖子
1 k7 y# h0 u1 i. p% t
" ?. u. ^  T/ C2 X多謝師兄分享報告

多謝推介 !! 支持師兄報告!!!!

回復 雪飲 ##1 的帖子* r* g3 `8 |3 b3 Y" g

3 s0 W  G+ r  ?2 x4 b0 H流鼻血呢

回復 雪飲 ##1 的帖子' X2 h- F9 |! v( t  H, o
: e! N+ ]4 i. p0 J( [. y
多謝師兄分享報告