越南妹FiFi可愛幼幼,好卡哇依呢,熱情主動,好屌得。

名稱: FiFi
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A71778-尖沙咀-兼職女郎-FiFi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尖沙咀發利大廈越南妹FiFi:樣貌★★★★★:90後越南妹,強勁女朋友Feel,熱情主動,面尖尖美人柸子,溫柔體貼,電眼好剎食。身材★★★★★:全走肥,34C靚波,Pink Lin ,前凸後趷,屁股夠翹,皮膚夠白夠滑,。服務★★★★★:有車牌、侍浴、BM、水中簫、環保深喉,波波夠彈,隻Gap夠窄好屌。試過越南妹真係幾好,之前食過番尋味,先Book定時間!
8 h2 f% @, |, ]" ~$ x8 B6 h
% O; G+ b4 _- F: N上房見越南妹FiFi好剎食,FiFi外型好得屬戰鬥型,睇到我口水流,FiFi見我咁忍唔住笑笑口、用半咸淡既廣東話問我ok嗎?絕對ok,外表都殺食,長頭髮,話佢做過Model 我一定信!FiFi好熱情招呼我,大家互相除衫,FiFi皮膚摸上手好滑,除佢Bar扣,波路屬級手型,絕對係真波,LinLin好Pink吓,對咪咪好挺好彈,完全係冇得彈,身材正抖。/ A! z. G. |3 b- S+ r, `& L  K: W! h
3 x" P0 h7 ~7 P7 N
跟住一齊入去沖涼,FiFi較好水問我水溫OK嗎?再細心沖洗每個部位,洗到弟弟時已立正企定,向FiFi敬禮,FiFi偷偷笑,跟住前後波推,推得幾好幾爽吓,然後環保水中簫,簫功屬一流水準,我一隻手渣波,另一隻手捽緊佢妹妹,沖完幫我抺乾身。
/ w( R# H' P- k2 h. W$ a% W/ P: q. x  B/ e& @
瞓喺床上,我哋先四目交投,見佢兩邊面紅紅地,似乎好想要喎?等我做主動先,摸下lin另一邊錫 lin,而掃下無妹妹D毛,先加強佢性慾,FiFi又開始叫,我就唇貼唇車起嚟,再錫落去,毛毛唔係多,鮑鮑外圍已經濕晒,感覺FiFi振吓振吓,之後FiFi騎上我身,開始AV式環保吹奏,條脷好柔軟掃我龜頭,再深喉唔放,真係想就咁口爆,口技真係了得,小弟已經硬到不得了。# r$ }" V) ^2 Z/ h0 F$ G7 v  ~

% v, u+ o. o4 z: Q上套主動女上,FiFi騎上來時,反而慢慢的合埋眼,好享受吓,FiFi妹妹好窄好好屌,令我好爽,UN了一會再趴落嚟車返我轉頭,我忍唔住,改返男上,兩人好用力抱實對方,我不停抽插,FiFi喺我耳邊越叫越大聲,D水多到流濕左張床單,插左十分鐘左右,我已經盡情爆發了!完事後服務亦細心,越南妹FiFi真係好玩、冇得頂!

7 D7 d1 t  Y6 W9 K
9 x' f/ E1 F9 _2 s; o 8c61e721714f2d6f3a4e342d2b79dd676bb7a1d1.png
good and nice!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 AppleCream ##1 的帖子
( o- t9 c. y" g4 J
- |4 W! }+ s# ^7 i7 H後生靚女+身材豐滿

多謝師兄報告  !!!!

性感誘惑

回復 AppleCream ##1 的帖子3 [. h3 O- t. p6 _

7 V1 x5 [2 L! c2 d囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

啱食呀     鋤番佢壹鑊

回復 AppleCream ##1 的帖子8 ]1 }; M1 [2 I" r" s
& o3 h( b6 u: E" F; R7 P
咁正,返啅得過

回復 AppleCream ##1 的帖子6 z% L; T, q& h' h+ f6 }0 B* u

! f+ W' e+ _. p9 v" S支持 Support

回復 AppleCream ##1 的帖子' h* X" t- w4 V, |  l
: p8 U  R4 {: k( `0 @+ ~
報告很精彩

回復 AppleCream ##1 的帖子4 o4 C+ O: z6 ?# u+ C

6 X% s  F* V3 h! k多謝師兄分享報告

樣靚身材好 前突後凸

身材吸引, 性感誘人

I8 J( w, f: E% i+ V% i- @! D. e5 @& U3 u* O' Q
多謝師兄分享報告

人正波正,必食之選!

樣靚身材正,巧吸引!

$ s# q2 y! M$ k7 i1 z) V" b$ h
5 D; D! T; D# X  g( d0 l樣好淫 姣西一個I like

有機會要去試試先至得

身材一流好貨色

咁正!一定要去試下先得