[食家報告] 零韓文新手行 fish & donut, 可一..不可再

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人第一次去韓國, 零韓文, 唔睇劇唔聽歌, 只會得閒少j下女韓團。所以爬文下,作為一個新手,anma,同玻璃屋似乎係最適合。
目標鎖定, Fish 同 donut(world)同永登浦先感謝大大花旗威蟲同ilovejapangirl , 有2cum.in 地圖幫手,加埋花旗威蟲冒死偷拍圖,一定夠資訊去到。

第一站donut
入門口先表示港燦,識講國語既oppa先簡單說明220k won 1q 250k won 2q,我就選了250k won,之後安排去沖涼,環境格局就等於返大陸去按摩一樣,先放野去locker之後沖涼,反觀大陸仲豪華得多,起碼有蒸有浸,但這不是重點,所以..whatever..
沖完涼出去,有幾排sofa比客坐係度等,但當時計埋我只有2個,有鋼管係度,但無女跳既。
Oppa就拎部ipad出黎比我選,有好多相,好多女,但張張相都全遮樣,係遮晒唔係打格,又張張影到model相咁。根本上選完,佢拎個夏惠e出黎都得。所以我開始只睇數據,發覺好多都係a,a+,b c以上已經好少。
我選左一段時間都無結果,oppa就問我咩條件,幫我選,我話1.白 2.走肥 3.大波 佢問我要天然定無所謂 我話天然 佢就話 天然 大即係b同a....... 4.靚 佢問我即係可愛定咩 咁我話可愛 5.後生
Oppa同我講要等一陣,我話ok, 等一陣oppa就帶我搭lift,我就好期待club service,點知一開門,oppa先帶我去一間房仔,心諗說好既club service呢,原來係叫我入去等,等左十分鍾,oppa開門叫我起行,行樓梯上去,而同行係多左2位師兄,原來係等齊一團出發。
行到上去,disco燈影下,一班韓妹歡呼迎接,我行最頭位,經過多年泰國agogo bar訓練,絕不會怕醜退縮,呢d時候當然要比佢地更熱情去歡呼,班女可能未見d咁癲既客就係咁笑。之後有2條女拉我走,同行師兄都係,仲有2條女係拎d鈴鼓搞氣氛自由位,即係同一時間有8條韓妹。
格局就係一條好細,普通酒店仔既走廊, 兩邊都有房,warm up就係走廊發生。兩條女推你埋牆壁咚,除你衫,之後一左一右當你巨龍係雪條咁奶,呢個av畫面真係已經值回票價,我去泰國玩過3p但都完全無一左一右一齊奶咁正,最多一上一下。 講返女先,一個其實麻麻地,老d,唔靚,好淫但都唔叫好醜樣。一個就靚d,後生無咁放,算中上,但唔可以叫好靚。奶完一輪,就用口上套比你推車,推幾分鐘就會stop你,另一條女話change。change要轉套,另一條女就幫你吹,與此同時,2個自由人都走埋黎,即係最高峰同時有4條韓妹,2上2下咁攻你,呢個畫面,值啦。而且左右兩邊都有師兄係到做緊同樣既野,走廊中淫叫聲此起彼落,終於一完av群p畫面。第2條女插完一陣,就各自入房正場,只有1條女拉你入房,好彩拉我入房果個係靚d果個。入房就立刻扑,女女話第一q就係度finish,我話ok,可惜我食慣法國餐,唔慣快餐,一黎就插我插左好耐都唔出,我就話ok,,唔出都得,之後休息一陣,但尷尬啦,因為我零韓文,同女女都唔知講咩好,但女女都好主動同我傾計,立刻學返幾句韓文傍身。講返條女,身材真b cup, 少肥,矮,有整過但整得唔多,樣一般般。 但少肥呢type唔岩我。 所以都無咩主動話抽佢水定咩,望下房出面走廊下班師兄大戰好過。 房出面就係走廊,你可以選關或唔關門。開門有好處就係不時會有其他女走入黎,hea左十分鍾度,女女叫我加油,之後帶我去沖涼水床。但水床都唔係正宗,入水果種,女女叫我坐係床度,向後挨,就開始玩日式lotion, 服務都做足,係爽既,但對於玩過莞式,同泰式"mitu"既我, 唔係咩新鮮事。玩完就上床扑第2次,都係果d,唔詳細講。最後出野,送我搭lift走人。而當中我係見到有個整到ladyboy咁既老妖拖著個日本佬黎我間房打招呼,rip 日本佬。

總結: 一上樓梯,8個韓妹歡呼迎接,8人走廊大戰,最高峰4打1,呢幾點震撼到我,作為一個男人點都要試一次。但女女質素一般,什至有見到2,3個可以用醜黎形容。而一見就覺得好靚既,在場只見一個,如果抽中醜既黎同你做,真係rip

第2站 永登浦
爬文網上得知,玻璃屋好似死剩
所以就參觀都要去一次,去到開左唔多,只有一條路,約100米,合共大概20個韓妹,有老有嫩,有肥有瘦,但認真值得比高價食既,只有大概2,3個,而其中一個我回頭果陣已經唔見左,另一個,係佢面前行過2次都玩緊電話,再認真睇個鼻整得太過火。其實質素都唔差,但比700hkd 十分鍾又唔會衝動想上。反而大阪飛田就更加震撼,因為果度一黎多,二黎一條街都係得幾個,幾個唔可以食用,同埋日本妹靚既有好多種類型,韓妹靚既得一種。所以當參觀,價都無問就走左。

第3站 fish
入門口表示港燦,counter有阿e有oppa 但無人識講中文,簡單英文對答,240k won, 無解釋,女職員問我what type do u like, 我答beautiful 女職員 only beautiful? 我答yes 經過尋日經驗,講咁多條件,我明明話要走油,比個少肥我,可愛可能話少少肥就可愛,今次只講一個字"靚" 。
一樣流程,沖完禁lift上去,呢度唔同,只有我一個上去,一開門無一班女開party咁歡呼,oppa安排我坐係間房仔等。一會,有個著褸屌裙既又高又大波既韓妹黎拉我走,model級數,好正,真係好正,短髮,整容整到dj soda咁,簡單黎講,係一個高版成熟少少既dj soda。 安排我去bar台坐低,之後主動大車,再跪係度幫我奶,袋底都奶埋。我扯到前所未有咁硬,發夢一樣,因為我眼前既,係一個model級美女,仲要跪係度環保吹,吹完一陣就拉我去另一邊開始推車,但對著美女推車,實在浪費。而我開始唔集中,因為尋日經驗,warm up係一條女,入房係另一條女,我唔想美好時光咁快完,又望唔到佢個靚樣,所以推緊都唔出。廢事女女累,我表示ok, 女女就拉我入房。
呢度既房又唔同,係獨立空間,裝修燈光都好有情調,比donut大。
我立刻安心晒,原來呢度只係一人一女,入房都係佢。入到房望真d真係好正,但當然係人造人果種靚。之後閒聊一會,女女好friendly,攬著教左我一輪韓文後就去沖涼。因為warm up環節女女係揭開褸屌裙就直接後上,我都唔知女女身材係點,一除衫,真d奶,明顯有做開gym有少少腹肌既走油肚。dj soda咁既樣,屈機既身材,仲要好白,我開始感恩世上有咁美好既事。沖完涼,女女好細心會跪係度幫你腳都抹埋。叫我爬上床,女女開始莞式用條利足全身,過程係好細心,連屎眼都奶左5分鍾,翻轉一樣好細心咁奶,袋底都奶,望著佢奶,好享受。之後上套扑,女女無輪咩姿勢都好配合,又可以大車,我扑左好耐都未出,女女都無黑面,最多都係笑下,打我屁股。無論咩姿勢屌,女女都係好完美,身材無得整啦掛。
完事後,女女訓係度睇baseball live,我就從後突襲,反用條利奶返佢全身,女女無反抗,只係一路笑一路話good, 女女連個屁股都又香又甜又好吃。之後佢坐起身,我幫佢按摩佢話好舒服,當然按埋對波,好好渣。佢就一路笑一路話good,好快就夠鍾,成個過程係好愉快,好享受每一分一秒。之後女女就送我搭lift走。

總結: 玩法無咁淫賤,但warm up果part都好正,你驚好易爆,唔緊要,240k won包2q, 裝修比donut好,女比donut高質

完,未....仲有彩蛋

最後一日, 我諗緊返去donut定fish, donut群戰真係好正,但女就差少少,fish就有好高質既女,但玩法無咁淫賤。
最後選左fish, 黎畫上完美句號,model級數既女,真係比較少食。
一樣既野唔講,呢次我5pm去要等成個鍾,今次儲埋多2個師兄一齊上去,一開門3條女等緊,一個老少少,但都靚女。一個短髮眼大大,super girls aka咁,一個就見錯工,又黑又肥又醜樣。最後黑妹拉走左我.........
我一片空白,其實之前睇好多包膠都話fish伏,又話never again, 我尋日食完個model實在唔明點解,我而家明啦,如果我有時間寶石,一定會返轉頭。最嬲係咩呀,係隔離2條女都正,我就食黑肥醜? 我可以點?一樣吹啦,明顯無尋日model咁細心,似深水步做左幾十年老雞求其吹果種,但我在意咩?一切已經無意思,我其實入店前啪左半粒偉哥,但佢含落黎我依然軟過綿花糖,心理創傷大過生理反應,偉哥都救唔到。我最後望著隔離人地個aka先扯到。原來多人係就咁係隔離扑,我立刻叫黑肥背著我,我望著人地屌aka咁屌我隻豬,人地一分鍾唔夠出左,比我條女如果咁正都可能一樣,可惜......之後搭lift入房,係lift個師兄攬著佢條女,我果個話我都可以攬著佢,可惜我唔識講"收皮"既韓文。入房唔詳講,服務女係超偷懶,無咩服務可言,有30mins都係hea, 叫我訓覺,但我唔care, 最好比我早d走。我一直心諗,我1++韓牛唔捨得食,為左咩, 我係度做緊咩。

走果陣,搭lift撞到女keeper, 女keeper就話u come from hk? 我話why u know? 佢話i remember u 摸著我塊面話u're so cute 之後問我今日點 我就話今日very bad, yesterday very good, 佢就講左句 sorry ,就出lift走左。

離開fish, 我搭車直奔機場,連t money卡都退埋,我諗我短時間都唔會再黎,無選擇,被安排係致命傷,一dm就跌差唔多2千hkd。錢我搵得返,但望著人地屌aka, 我屌黑肥,我難受呀,好難受呀,大家比一樣錢,如果好彩就有dj soda, aka屌 唔好彩就比個阿姐你。但呢次donut同第一次fish既經驗係美好既。 我都係泰國玩算,起碼有選擇。無人帶,新手上路咁自己玩,真係睇你好唔好彩。最後我要講一句 fish, 我屌你老母。
對師兄深表同情
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

ching 咩時間去fish少D人

師兄的第二次去fish 為何不再指定第一次那個dj soda?
忘了問他的名字嗎?
不能選真的很討厭呢⋯⋯下次我也想挑戰full salon 玻璃屋選秀

回復 comeonjames ##1 的帖子

玩女女韓國真係不如泰國。

Thanks For Sharing

Very detailed report! Thx for sharing

Thanks for the report

mathebumbler 發表於 2018-5-6 03:19
師兄的第二次去fish 為何不再指定第一次那個dj soda?
忘了問他的名字嗎?
不能選真的很討厭呢⋯⋯下次我也想挑戰full salon 玻璃屋選秀

貪心想試新女 第2次上去有條女短髮 眼大大好可愛架 但唔係比我咋嘛

不能指定真的是不好

連發兩條,編輯一下

Ching 辛苦晒!

"fish, 我屌你老母。"

Yeah, that's the worst place!

雖然師兄最後乃野, 不過師兄D文筆真係好正!

經過CHING一番描述,才醒覺為何甘多人唔中意FISH,原來有土肥圓!然後暗暗慶幸自己每次去都撞唔到,真係萬幸!

我識韓文
想睇下下次我可以玩成點先

謝謝師兄分享,深表同情。