四月東A龍票體驗

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多謝各位師兄有用既賽後報告,上個月同兩個朋友完成咗我首次東A既龍票經歷!

一共三個人在上環買套票,每人二千幾,(題外話先前有考慮去九號,因大家首要目標是去唱K,飲酒坐囡,但比較過價錢同因為第一次咁樣去馬交玩,所以先試下東A龍票先) 五點幾到酒店check in, 賭下錢,win 咗洗費有突,再三個人係酒店隊咗支大酒,先出發去澳門食飯,再九點到達東A,撞正有遊戲,係大堂玩完,因大家都係澳門初哥,所以好有新鮮感,好快就揀到囡囡,二個祖國(一個要加$,一個唔駛, 但真係高度分別,其實我個仲靚D) ,一個越南!

大約九點九上到K房,間房幾 OK, 好大,有超大梳化,可以攬囡溫馨溫馨!

套票人頭六罐啤酒,因飲咗支大酒+食飯幾支啤酒+大堂揀囡又自己飲咗支大啤,其實已經high high 地,所以K房D酒都夠飲同埋氣氛都好快入到局!好正咁玩咗九個字多D,見差不多時間就安排上房,因我條囡唔駛加錢,佢就撩我加六百蚊,話佢換lace 睡衣同絲襪上房玩(其實有少少搵笨,但感覺良好幾好 feel, 再玩就唔會喇)

上到房都係嗰D服務,但因酒精及培養咗K房感情(差下 partner, 幫佢頂下酒), 入房大車突車,全情投入都真係幾好玩!

到差不多準時十二點落樓埋單,2千幾套票 +六百睡衣 (total唔過三千)

大家朋友都話六月再玩過,現在有以下問題想問下各位師兄想再玩得精D,正D!

設定如下:

六月頭星期二,三人收工過去, 玩兩晚星期四下午返,已有酒店房! 主要想晚上飲酒坐囡,日頭可以去一次桑拿體驗一下!有冇唱K同桑拿推介及点分配買套票好?

上次買東A龍票,上環 counter 話一定要十二點前埋單走人,加錢係K房玩都唔得??係咪真?or 有其他地方得?因再去要收工先去,去到都差不多十點,好鬼趕,同埋之前冇飲過酒,得一個鐘唔夠玩!!又唔想浪費第一晚,等第二晚先玩!求推介! thx

如果差不多唱K經驗,仲有邊到有,可以玩到二,三個鐘,再上房?

及如果今次轉去正統nightclub, 差不多玩法洗費要唔要乘三倍?thx a lot

.........多谢師兄精彩的报告.........
回覆 讚好 不讚 使用道具

好耐之前有CHING開POST講過CLUB 9 , 可以參考下。
但佢有錢玩法,可能唔一樣。
http://141hongkong.com/thread-1604087-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-1600921-1-1.html
http://141hongkong.com/thread-1603013-1-1.html

justinkinson 發表於 2018-5-6 12:41
首先多謝各位師兄有用既賽後報告,上個月同兩個朋友完成咗我首次東A既龍票經歷!

一共三個人在上環買套票, ...

老實說大部分囡囡和客人都最怕K房客,囡囡是因為在K房所收不多,又要喝洒,萬一醉了跟著上班便很辛苦,客人方面也最怕多K房客,他們同一時間hold著十個八個囡囡起碼兩個小時,外面便唔夠囡,如果想玩K房都是去NC吧!

回復 justinkinson ##1 的帖子

六月頭星期二,三人收工過去, 玩兩晚星期四下午返,已有酒店房! 主要想晚上飲酒坐囡,日頭可以去一次桑拿體驗一下!有冇唱K同桑拿推介及点分配買套票好?

桑拿連唱K就只有東昇兩個場有,你一定要又桑拿又唱K就冇其他場選喇。。。
晚上10點至入場,就算去9號都未必搵倒食。。。而你又限制要平價龍套,所以亦限左你唔夠時間玩因12點前要離場。。。只能講一分錢 一分貨,你要平就要就時間,要唔趕就要比多啲錢,唔好買龍套,買普通套票入東A或東B,都可以計房鐘和女鐘坐女,不過當然比龍套貴多了,唔使問我貴幾多,因為我退休已久,價錢唔update也,在場經理可以幫你計清楚,所以我建議你買普通套票入場,當晚唔唱K亦可,唔怕使錢計鐘唱K亦可。。。

如果選其他桑拿,如豪門,極品,1號,大富豪,利澳,等等,就係純桑拿搵女,冇唱K。。。套票自己差詢碼頭代理們

馬交唔係叫唱K,其實你係講夜總會,你係去大6多所以要講唱K,澳門係叫NC,唱K係講new way 呢啲地方。。。你要去NC的話就去9號會所或英皇,呢兩家係同公司,女質較穩定。。。價錢亦唔好問我,因我退休了是也。。。不過NC一般都比去東昇貴大概4-5成倒(計同樣酒量,女量,時間)。。。去NC就唔使想住去桑拿喇。。。

上次買東A龍票,上環 counter 話一定要十二點前埋單走人,加錢係K房玩都唔得??係咪真?or 有其他地方得?因再去要收工先去,去到都差不多十點,好鬼趕,同埋之前冇飲過酒,得一個鐘唔夠玩!!又唔想浪費第一晚,等第二晚先玩!求推介! thx

如果差不多唱K經驗,仲有邊到有,可以玩到二,三個鐘,再上房?

及如果今次轉去正統nightclub, 差不多玩法洗費要唔要乘三倍?thx a lot

阿力達 發表於 2018-5-6 18:22

六月頭星期二,三人收工過去, 玩兩晚星期四下午返,已有酒店房! 主要想晚 ...

明白哂,thx!
龍票價錢只是一個比較,完全明白唔可以時間,價錢兩者都要,但如果可以基本套票再加鐘錢玩就解決晒問題了! thx!

vv--vv 發表於 2018-5-6 18:01
老實說大部分囡囡和客人都最怕K房客,囡囡是因為在K房所收不多,又要喝洒,萬一醉了跟著上班便很辛苦,客 ...

非常贊同!

多謝師兄分享

vv--vv 發表於 2018-5-6 18:01
老實說大部分囡囡和客人都最怕K房客,囡囡是因為在K房所收不多,又要喝洒,萬一醉了跟著上班便很辛苦,客 ...

在商言商,人地開得呢啲場就證明有呢啲客路,就係有呢類客又想飲又想桑拿,反過黎講,你唔中意有客霸女飲酒你都可以去第啲冇飲酒噶場,女女唔中意飲醉妨礙佢地賺錢都可以去第啲場。。。

如果女女真係唔飲得,在場經理都唔係咁冇人性,可以批準唔使去K房選美,主要係有部分女女又要去選,坐檯又頂唔住班大爺紅白洋啤咁瘋灌,所以都係辛苦錢黎。。。

我只能講,一個願打一個願挨。,,

多謝分享,不過六百睡衣真係有D....

谢谢分享有用的报告

謝謝師兄分享

Thank you for the report!
I did not know SN have this type of package, must try next time!

吸收下知識先

you can play 6p party inside the k room I heard...

多謝師兄分享

justinkinson 發表於 2018-5-6 12:41

一共三個人在上環買套票, ...

依家大陸無桑拿,唱K揾女就返大陸。

師兄好飲得

多謝分享

多謝分享,原來有得咁玩法