曼谷藥房

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,早排去慢慢谷,行左都有幾間藥房,問親SIDEGRA,間間都唔同價錢,有D夠膽要400銖一盒,可能見到我用英文,係遊客就斬卦!之後去到一間問下,SIDEGRA要150銖,即買!又順便問埋有無犀牛利是,答話無正廠只有副廠,係印度做,叫Apcalis ,一盒有四粒,價500銖,因為自己係香港都用開犀牛利是,就買左盒試下。
     兩隻我都試過,先講SIDEGRA,藍色丸仔成粒吞,個藥房職員話要係運動前個幾鐘頭前食至生效!而效力就維持四個鐘左右。而食完之後個零鐘,我覺得有D頭痛同埋個頭有發熱現象,可能仲有面紅添(因為我有飲酒,所以唔知係酒力發作定係藥物副作用),我就覺得係D藥既副作用,而細佬就OK有反應同夠狀態,一晚做兩次都得。而做完出左野,細佬都會軟,無話其他師兄講唔識軟!
   而隻Apcalis都係一盒四粒,每粒20Mg,500銖一盒,個藥房職員都係話要係運動前個幾鐘食,由於我係香港都用開犀牛利是,但每次都只係用半粒,所以呢隻藥我亦都係食半粒,食完之後,可以講係無任何副作用,而效力就同正廠一樣,可以維持超過8個鐘,細佬亦夠狀態,一晚做兩次都得,做完亦識軟,基本上同正廠無分別。
  而我買果間藥房就係亞叔站行去恐龍樂園中間,大家可以參考下!又如果有師兄搵到再便宜D既藥房,亦請指示!
放錯位置,原本想放在泰國旅遊版,但唔知點解黎左呢度,有無師兄可以幫下我?
多謝分享
謝謝分享...............
回復 bnrs ##1 的帖子

謝謝分享.
多谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:16