[食家報告] 試左motel門口d卡片女

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我住motel大門口地下會有人掉低d卡片,有女叫。
請問有冇C兄叫過,d女乜野質素,幾錢玩幾耐,唔岩有冇得換女?

等唔到有C兄覆,打電話book左
Keeper英文好屎,但都講到酒店名同房號,問價18萬韓圜,貴左d, 但我又唔識講價,只有yes or no, 當交學費豪比你。條女覆call我電話confirm, 佢根本唔識英文,只講到單字,不斷講韓文,我又唔明,佢仲收埋線,我以為冇行。但見可能係手提電話,我就send個sms去,只打酒店名同房號,ok?然後佢覆返ok, 成功👍
唔使10分鐘聽到敲門聲,開門冇期望,所以冇失望,我有諗過彈走佢,不過都唔知點講,就硬食,細佬辛苦一次咁多。
條女係肥妹,有波唔算太肥,唔樣衰,以我幾十年食快餐嘅經歷,免強都食得落,都係果句- 好又一餐,唔好又一餐。條女果然係快餐從業員,即刻收錢,好快沖涼(我主場,沖左),好快吻3點(環保吹,吹功可以),半軟就想上套,我指住冇厘心機,垂頭喪氣嘅細佬 ,叫佢再啜link, 我自己打硬,想叫佢再吹一會,佢已經唔肯。算啦,叫佢女上,搖左陣又停左要轉post,果然快餐多懶西 。轉推車再傳教士,大大力插+無限想象力 ,終於出左。佢攞紙巾幫我除套,仲倒左杯水比我飲回氣,算係咁。
但咁嘅價錢,咁嘅質素,唔會再試。我行過玻璃屋,平就平不過食唔落。
本來上來問野,結果變左包膠

補充內容 (2018-5-7 22:26):
D卡片相在下面6樓
:jumping eyes: 18萬60分鐘?定係搞完即走? 好過BP網啦25萬一樣貨
跌錢當交學費啦
回復 roadpeople ##1 的帖子

食快餐,不可期望太多。
出來玩,真你耐不耐就會中伏
MOTEL 門口地上CALL女卡片
pic card.jpg

冇問幾耐, 一Q之後佢就走

玻璃屋果15-20分鐘收8萬, 呢D收得我一倍有多, 應該都要有一個鐘咁上下啦
回復 edmundblack ##3 的帖子

fast food, ok la,
price is very good, but not quite like this kind of hotel delivery though.
roadpeople 發表於 2018-5-7 18:56
冇問幾耐, 一Q之後佢就走

玻璃屋果15-20分鐘收8萬, 呢D收得我一倍有多, 應該都要有一個鐘咁上下啦

如果收18萬最少1HR啦 應該係屈你外國人錢
上次我去fish anma 都係,屌完條女就走。。。一定唔會再去
反而玩kissroom 會好d, 8萬韓圜60分鐘又環保吹,又可以屌埋

補充內容 (2018-5-9 12:30):
講錯,13萬先岩
韓國女女質素一般,價格貴。
上個月去了,看了女女馬上走。
越南低玩好多。女女又玩得開
rexrex007 發表於 2018-5-9 12:28
上次我去fish anma 都係,屌完條女就走。。。一定唔會再去
反而玩kissroom 會好d, 8萬韓圜60分鐘又環保吹, ...

13萬屌埋幾好價
感謝分享~~

电话还是不方便啊
rexrex007 發表於 2018-5-9 12:28
反而玩kissroom 會好d, 8萬韓圜60分鐘又環保吹, ...

Kissroom岩d後生靚仔玩
肥妺
呢D真係叫貼錢買難受
感謝分享! 期待更多~~

感谢分享报告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 17:59