[唱K-GF] 重遊舊地,敗興而回

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說都有三、四年未落過佐敦,最近有次同朋友食完飯,佢話想去跳舞,咪一齊去囉!去到出Lift,我先知道係以前有一排都去得幾密嘅一間(層層都係夜總會,加上次次都係有人帶路,所以唔記得自己去開幾樓)。
朋友有熟媽咪,入房冇耐就帶女入嚟,整體質素都唔差。朋友就坐番佢之前坐過條女,所以佢就一開始已經玩到好癲。不過坐我條女就坐到離行離迾,我都心知不妙。
諗起師兄講過:「囡囡好與壞,在乎溝通與關懷。」咁我唯有唱吓歌,玩骰盅交流吓先。問枱時我心諗即管坐陣睇吓點,冇轉女。之後我就一路機械式咁玩骰盅同飲酒,坐咗個幾鐘,我就問條女:「可唔可以搭住你?」
女:「搭邊度?」
我:「膊頭。」
條女就噏一大輪嘢,我心諗唔得咪唔得囉!跟住我望一望我朋友,見佢玩到咁開心,本來想埋單走但又唔想掃佢興。點知條女講句去廁所就行咗出去,咁我都估到佢截我枱。
媽咪入嚟,例牌對白:「點呀?換過個女畀你呀!你想要咩女?我儘量搵畀你。」
我:「埋單,走嘞!」
媽咪:「坐多陣先啦!你唔講我都唔知你有乜要求。」
聽到第二句真係嬲到即刻成個人醒晒,我冇話要地球人女性咁不如帶個笛子魔童畀我坐啦!只係一來呢個係朋友熟媽咪,二來我都唔會再嚟,我好努力保持冷靜咁重覆一次:「埋單。」
我都認同其他師兄講唔好以為畀錢就當自己大爺,但我真係第一次遇到啲女係掂都唔掂得。
感謝收睇。
回復 skybaker ##1 的帖子

想知係邊一間
算吧啦,反正都唔會有下次。

坐一part超合金刀破唔到冰,其實應該問枱就轉,我估條女係咪好靚所以想努力破冰?
哩啲媽咪同女大把啦!
希望你下次好運
skybaker 發表於 2018-5-7 02:00
話說都有三、四年未落過佐敦,最近有次同朋友食完飯,佢話想去跳舞,咪一齊去囉!去到出Lift,我先知道係以 ...

唉!咁返屋企啦!
I kno that feel bro!
金X大廈我都試過2次咁樣一句"去廁所"走左去cut鐘,另一次隻手輕輕掂住條腰就問使吾使換個摸得既比我?
只嘆客太多(相對比例)
A total disrespect to the customer!!!!
真心講句,第一次問枱就應即飛。
的確坐一part冇得掂就要換女
早就应该換
多謝分享
艾沙后 發表於 2018-5-7 10:03
坐一part超合金刀破唔到冰,其實應該問枱就轉,我估條女係咪好靚所以想努力破冰?

後生陀地,好靚又講唔上。只係見到坐我朋友條女都幾玩得,冇諗過個媽咪整件咁嘅嘢畀我。
不過諗翻轉頭,個媽咪係同我朋友熟,又唔係同我熟。
條女太西應該即轉
真的感觸良多
唔好意思,睇到笛子魔童即刻笑咗,去呢啲地方,雖然你唔識個大班,但係應該都比面你個朋友吖,下次遇啲咁嘅情況唔使比面即刻彈走條女
因為D女唔掂. 都唔知自己做緊乜, 咁矜貴就唔好出嚟做女, 所以香港D夜總會無乜生意, 悪性循環
佐敦nc未去過,睇完你地啲分享直頭唔洗去。
都係去旺角nc啱我多啲,明刀明槍,質素差啲都起碼唔洗受氣。
丅QC兄分享
多谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:49