樓主: skybaker

[唱K-GF] 重遊舊地,敗興而回

回復 sakuhachi69 ##21 的帖子

今时今日。去玩,贵,女丑,重要乞食,点解??
甘十次都有一兩次好嘅,好似玩角子老虎机,睇你几时有運者
甘十次都有一兩次好嘅,好似玩角子老虎机,睇你几时有運者
skybaker 發表於 2018-5-7 02:00
媽咪:「坐多陣先啦! 你唔講 我都唔知 你有乜要求。」
聽到第二句 真係嬲到 即刻 成個人醒晒,我冇話要 地球人女性 咁不如 帶個笛子魔童 畀我坐啦!
只係 一來呢個 係朋友 熟媽咪,二來 我都唔會 再嚟,我好努力 保持冷靜 咁重覆一次:「埋單。」
我都認同 其他師兄講 唔好以為畀錢 就當自己大爺,但我真係 第一次遇到啲女 係掂都唔掂得。
感謝收睇。

C-hing 似乎 係誤會左 某d事情
囡囡.唔一定 直屬跟個 媽媽生的 
所以 你乜都唔講 媽媽生 係唔會知 佢係點樣招呼客人
簡單啲講,搭吓膊頭同腰是自然的,根本唔會問.條囡唔likely咪應該識做自己閃囉。轉頭mami 入來先再屌佢
通常一唔掂得我即彈,佢受我氣好過我受佢氣  
腰都吾掂得,即弹拉

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:34