CiCi 越南妹、服務吹簫好鬼得、做愛CiCi 越南妹、服務吹簫...

名稱: CiCi
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A71538-炮台山-兼職女郎-CiCi.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚放工同朋友食完飯,兩杯落肚,飽暖思淫慾,就近南方大廈知道最近有好多異國囡囡食,於是就過去昅昅,一路行過去一路上4台,望一望有咩囡囡先,見有個CiCi 越南妹幾好,有目標即加快腳步。
8 R' _2 h* E* Q5 h: u' L) ?8 c& `: z' d+ q! T4 x$ D
上到去見到CiCi 真人相當靚女,係有氣質嗰種,五官好鮮明漂亮,電眼好迷人,加上笑容親切,見到佢我已冧晒,身材當然一樣咁正,着住件恤衫但開晒胸,條事業線認真深長,波濤洶湧露出條美腿,修長靚線條,黃蜂腰,蘿由翹翹地,成個比例好Fit。睇完自然要除衫驗貨,波波堅彈手,皮膚又滑,揸到我唔想放心,仲要出埋口錫吓粒Lin,玩咗一陣才去沖涼。服侍沖涼好溫柔,波推全身漫遊,再玩埋水中簫,吹功好得,硬到我幾呼要出嘢,即時叫CiCi 停一停!   q+ j. R) _# L$ O8 G
1 }, `7 ~6 ^1 `( J! a
返出嚟上床揼骨,CiCi 揼骨功夫OK喎,力水夠、穴位準,陰柔力加上落踭,好舒服好滿意,哩Part係意料之外,估唔到越南妹揼骨都咁掂!揼完骨後,佢靜靜地撫摸我,見我合埋眼享受,就用咀錫,耳仔、Lin頭、肚皮、大腿,加埋隻手摸緊我細佬,真係好High,我亦不甘示弱,雙手齊出,一邊揸波一邊摸蟹,估唔到CiCi 咁易動情,下面已濕晒,好多天然水,佢含住我細佬慢慢品嘗,又R吓袋袋刺激我,望住佢環保深喉吹奏,我知再唔出動實比佢吹爆,CiCi 好似知我諗乜咁。$ h9 i: H0 M" e4 m# P" F
: B8 `, R. i  b) h% ~% V4 ?4 y
攞個套出嚟為我帶上,然後騎上嚟,先慢慢搖吓、磨吓,再加快上下喺度UN,講騎術佢真係一流,睇住佢忘我喺度UN,對波波Fing吓Fing吓,呻吟聲好憂怨,視覺聽覺享受強烈,改體位男上,托起對腳就插入去,閪水真係多,攬住佢快UN一陣,再擘大對腳狂插,佢嘅呻吟聲變得斷斷續續面都紅晒,我都頂唔順,去到終點衝刺!

/ p7 |! G# G8 e4 M- J. ?+ `! z
8 [/ h  T0 z7 S& c4 E( t5 ]4 y 554c92612e65437f5d309613eb1252a04cc0c88a.png
回復 honghai66 ##1 的帖子
& \! K6 n( p1 X3 [3 g- H$ A" D" G, I5 j, n8 O7 T6 L% S
越南妹等我都要去試吓先得
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

好誘人,要去試試

禾刀巧想即刻去試!!!

等我都要去試下先得

好正

咁好服務...一定支持

性感美女, 無可抗拒

回復 honghai66 ##1 的帖子: h% c' J% \* \/ |

7 q, K( |4 R5 ^後生靚女

身材誘人,扑得過

咁正一定要支持啦

回復 honghai66 ##1 的帖子! m2 Q  D% S- K

$ b% T1 J6 J( T) F. P; _0 y等我都要去試吓先得

' W0 X; ]9 |5 c/ y2 a& k, ~. t% I: l! `% j
流鼻血呢

靚樣迷人,可以話秀色可餐

% r9 K1 J) l$ r! R2 a' e# m% V
樣好淫 姣西一個I like

" P4 @1 |! D. `+ \7 S( N
1 [2 s6 Q* a1 H2 F大波靚女 - 我啱呀

3 D7 z2 V% ]+ Z* U# z7 H
; [/ W3 f+ D; f* k& V; T90後靚女技師...

Great balls