[上門推拿] 哩件Anige咁好味,我點可以唔返啅!

簽到
名稱: Angie
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A52642-尖沙咀-上門推拿-Angie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個週未飲完酒,一支公唔想返屋企就開咗間房瞓覺,起身時攰攰地可能係宿醉未醒,諗諗吓搵個人嚟DUP個骨都唔錯,於是上四台睇吓有乜上門介紹吓,見到有個叫Angie嘅相頭唔錯,收費又唔係貴,打過去Angie話半個鐘頭內到,真係方便。

Angie真人同廣告相又幾似樣,唔使中伏,着衫幾得體,斯斯文文咁,笑容幾甜美,身材都幾玲瓏浮凸,波大蘿圓,對腳都幾修長,即時食慾大振,絕對係我喜愛類型,之前電話傾咗嚟個香薰推油先,睇吓佢手勢再加鐘都未遲。

Angie先嚟同我DUP吓骨,手法都好好,上得門都唔會係點檔,起碼Angie比我享受到DUP骨嘅感覺,唔會淨係摸吓摸吓咁,由頭DUP到落腳,OK唔錯,幾舒服。跟住落香薰油,坐上我PatPat時我好有Feel,感受到佢妹妹貼住我PatPat嘅熱力,仲好似有小小濕濕地,嗰吓好有幻想,細佬都有返應,佢推油推咗一陣之後,發覺我PatPat越趷越高就笑出聲,好醒目咁坐返落床,大脾貼住我隻手,我偷偷地伸隻手去摸佢大小腿,哩個時候佢啱啱好幫我掃緊股,幾吓起落好有意思,我唔知有無諗多,淨係知道而家唔出手,可能機會都無,因為慾望戰勝理智,我一膽伸隻手去撫摸佢隻蟹,底底已經濕晒,佢開始時縮一縮。

跟住主動撩我細佬,我知道得咪了,因為佢已微微呻吟回應,我只係問咗一聲"我好想呀",佢唔出聲即係默許啦,攞條毛巾幫我抺乾D油,我坐起身抱住佢開始撫摸,皮膚好嫩滑,波波又大又彈,Lin頭已經扯晒旗,方平佢落床,調整一吓體位,變咗細佬向住佢,佢就專攻佢隻蟹,Angie淫意正盛,初時玩玩吓我細佬,跟住放入口內吹奏,濕潤嘅口腔包含住我細佬,一路喺度吞吞吐吐,我都捽到佢隻蟹出晒水,仲等咩嘢,男上就插入去,好緊窄,望住佢合埋隻眼享受緊,我知今日係姣婆遇著脂粉客,Angie已比我撻着咗,唔執劑佢都唔放過我,女人動情就係咁。

我由慢慢抽插,到佢出到報要我大力D插深D,我就加速滿足佢,玩咗一陣轉女上,Angie成隻脫彊野馬咁不停喺度搖UN,仲捉我隻手去揸佢對波,變成一個小淫娃咁,我就係鐘意女女主動,佢UN到攰時趴落我身上,我就捉住佢條腰瘋狂向上UN,耳邊聽住佢美妙呻吟聲真係好爽,最後改玩狗仔式,快插一輪後停底,佢主動又磨又UN,洞入面不時夾實我細佬,睇嚟佢已經好High,一於送佢上高潮,加速抽插,爽到佢同我都頂唔順,佢無力咁趴喺床上,我就盡情發洩我嘅慾火。攬住佢喺床上瞓一陣,過晒鐘都無吹我,仲同我嚟個鴛鴦浴添,哩件Anige咁好味,我點可以唔返啅!

女女好正,都想試試
回覆 讚好 不讚 使用道具

性感吸引, 火辣誘人

咁好服務...一定支持

回復 壽星公 ##1 的帖子

條女唔錯喎!

Pink Lin呀!

條女好得!

90後靚女技師...

多謝師兄精彩推介

Sexy Body

90後靚女技師...

惹隱惹現 好吸引

有空必去慰藉吓

報告精彩...值得一試

條女好得!

報告精彩,值得一試

個樣幾姣,應是淫娃一類,我鍾意呀 !

係男人都想執佢一劑

靚女一定要支持啦

睇落唔錯,值得一試!