兼職俏佳人啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,拿拿臨兼職俏佳人騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,

簽到
名稱: 兼職俏佳人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A69611-深水埗-兼職女郎-兼職俏佳人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1 x  j: E8 x/ f/ h5 n& k& c5 e
% F+ L/ G! w2 g, v雖然話好又一餐,唔好又一餐,始終食囡都有D要求嘅,深水埗區嘅兼職俏佳人就係我嘅心水選擇啦,仲有師兄在網上讚佢有服務,非常之期待同兼職俏佳人交手,新女兼職俏佳人不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,床上好好享受按摩,力度適中,一收一按力度恰到好處,從頭到腳照顧十足,好暢快淋漓,爽到我如癡如醉,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,拿拿臨兼職俏佳人騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,於是改傳教士式男上衝刺,兼職俏佳人個西咁緊窄,插落去真係high到心跳加速,插多幾吓,開始有水聲,再插囡囡仲反晒白眼,典晒床叫春,十隻手指抓到我背脊都花埋,梗係加多兩錢力,等佢攬到我實一實啦,最後直路坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。兼職俏佳人質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
& d, _5 i- c1 i0 B, s7 m' e
回復 whero ##1 的帖子
- x* r' E" p* p; `5 u# R4 a' v9 K' B6 g6 }. v2 q
嘩!呢條女都幾正
! l; e! P( I" J  j揾曰要試吓9 K) V! g" X0 D$ d2 k* L; |1 V
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank you for sharing

多謝師兄分享報告

回復 whero ##1 的帖子8 A/ T0 f: Q- h+ F6 _$ H2 l: q
# Y5 N5 G3 l$ S8 w
thx for the sharing

0 p6 b! |7 v& o/ Y; R
Thanks for sharing!

好吸引!

張相始正

越睇越索!