[囡囡推介] 福樂Cindy確實冇得頂,外表斯文,按摩超爽,搞野豪放!

名稱: Cindy 香薰按摩
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A24958-佐敦-樓上骨-Cindy香薰按摩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴晚食完飯去咗福樂搵Cindy,上到去見真人竟然靚過相,外形岩我口味,就即刻入房了。
房間環境一流,堅乾淨,堅有住家feel。
part1:沖完涼,Cindy 先幫我按摩&推油,
果60分鐘真係一啲都冇停過,絕對夠力,保鬆,一定要返食,十級推介!
part2:我加左$100元,玩AV 制服誘惑,先係佢一路吹,我一路摸佢對C級堅波,再輕摸佢妹妹濕曬嘅,勁多汁;之後玩咗女上、男上、上膊、打椿機,我成支J都入曬去,嗰種感覺,嗰種誘惑,真係好撚爽啊!終於推車推爆!
總結:Cindy推油一流絕對不能錯過!搞野超爽!
  多謝師兄分享
多謝師兄報告,Cindy系唔錯嘅。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
樣靚身材正
多謝師兄分享
多謝師兄分享Cindy報告
福樂必試之選

親身体驗:
PART 1 ~ Cindy按摩下下到位,穴位準確,完全按中曬我全身酸痛既位置。
PART 2 ~ 身材好,服務好。

結論: 技師有實力加美貌,KEEP住光顧。福樂五甲之選。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:07