[囡囡推介] 嫩口女神豆豆,難得靚女有招呼有服務,girl friend feel,值得推介!

簽到
名稱: 豆豆真人真相
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A27279-元朗-樓上骨-豆豆真人真相.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

元朗嫩口女神豆豆,無論樣貌同身材都屬一等一級數,真係極品中嘅極品呀!
樣靚身材正,幼腰靚羅,曲線玲瓏浮凸,瘦底大pink波又白又挺,整體感覺好鬼性感,真係見到都不停吞口水,波型真係好靚,又夠彈手,真係好好揸,搞到佢好似好姣咁細細呻吟,侍浴細心幫我從頭洗落到腳,對細佬特別關照邊洗邊玩,擦背夾腸波推,再來水簫吹奏,吹到雪雪聲,feel好鬼銷魂,再咁落去一定畀呢件辣妹吹爆,叫停出去。
一開始先來個開背,豆豆手法收放自如,功架十足,從頭到腳照顧十足,邊按邊傾計,真係好舒服暢快,力水足之餘穴位準,大力金剛指點穴細心按,簡直係一流享受,推油同樣正,認真落力,慢條斯理推到我全身都鬆曬,忍唔住我又搓又啜佢對波波,興奮到佢低音淫叫轉身搶攻,啜...奶...含...吹...袋底,鳩筋,蟻線,支棍,完全唔放過,投入度高,環保吹功好勁,淨係嘆佢既吹功真係夠曬,爽到不得,搞到我差D High到飛起....難頂啊......
頂唔順差D俾佢吹爆,興奮到披甲上陣直搗黃龍,鮮鮑窄窄又濕又多汁,夾住細佬好鬼正,
加上囡囡聽話聽教,投入又配合,好有girl friend feel,好正,高難體位都應付自如,激戰三百回合爆上下,爽到西水流出呱呱大叫,最後男上邊插邊車至爆,正到爆!
波形好正
回復 JianLu ##1 的帖子

誘惑 good
係好想食
多謝師兄分享
多謝師兄分享
樣靚身材正
多謝師兄分享
回復 JianLu ##1 的帖子

真人相呢

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 17:39