[搵囡心得] 6條淫棍單身派對 - 吉隆坡之旅28/4~1/5

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一路都唔得閒打返個post 分享下,今次旅行期待以久,其一係未試過成班兄弟一齊去旅行;其二係有個兄弟要結緍,所以攪個單身party。今次去小弟負責plan行程,但唔熟識吉隆坡有咩玩!

咁小弟第一時間梗係上黎爬文啦,搵到既資料好有幫助。感謝各位師兄。但因為主要係淫亂團,所以冇咩點搵野食,4日3夜食左6-7餐肉骨茶

Day 1
好喇,講返呢幾日既行程先,一落地就去apartment放低野跟住醫肚,醫完肚就梗係要去沖個涼先啦,去skyriver朝聖先,去到未夠7點,大約1x個囡囡,其中兩位兄弟好快揀到越南妹妹,咁就俾錢上房喇(越南/泰國:238;中國:338)。但我同另外3位揀左兩轉都唔啱,咁我地去第二個場,Bond spa!去到就覺得個場麻麻地,個reception 同個經理啲態度都麻麻地,心諗好似有啲中伏,但一場黎到都睇下啲囡點,上到另一層大廳,啲囡黎喇,囡囡質素唔差喎,我同一個兄弟鐘情越南妹妹,另外兩位就揀北姑(越南/泰國:238;中國:288)。好喇,分房。一向做法,試下同囡囡傾下計先調下情先,好彩佢識講普通話(佢老豆係廣州人),幾好服侍,36D真奶  之後都係嗰啲啦,唔詳細講喇!落到樓,三位兄弟都留已經落左黎喇,輕輕交待,另一位揀越南妹妹既兄弟俾條囡攪到派報紙  佢話條囡好窄 另外兩位揀北姑既都異口同聲話零服務,其中一個仲入左黑洞,零感覺 另外skyriver既兄弟評價都話唔錯。apartment極近Beach Bar 同Thai Bar,冇理由唔去架,為左俾啲兄弟交下功課,去左雙子塔影張相,跟住去Beach Bar,完全唔掂,啲囡嚴重地老,唔知咩事  飲完支啤酒拿拿聲轉場,去Thai Bar,為免遇到同樣情況,派個先頭部隊入去先,唔夠5分鐘,即刻出黎示意有景,咁我即刻拉隊入去,各自搵囡埋枱玩(坐枱100、ST500-600、LT900-1000),要睇彩數,兄弟們啲囡不停轉枱,我揀嗰個就未行開過,呢條囡囡仲要係自已行埋黎既,目測34D瘦底 囡囡都係越南妹妹 飲左四打啤酒,三位兄弟開始有啲醉意,先行返房,因為一位兄弟話囡囡會返黎搵佢,所以就陪佢等,繼續同囡囡玩住先,跟住3條友再飲多兩打  跟住都兩點喇,我個囡囡要走喇,咁抄個牌先放佢走。跟住兄弟等既囡囡差唔多三點先返黎,跟住叫佢上我地apartment 繼續飲,但之後都發生左啲不如意既事‧‧‧‧‧‧,最後踢左條囡走。

Day 2
因為尋晚有一個兄弟飲大左,十點幾先起身,跟住去醫肚再去揼骨行街同kart racing,一路同我尋晚條囡囡V7,都幾好傾。咁試下問佢上唔上apartment 玩,佢又ok喎,叫佢帶埋班姊妹上黎,咁上黎之前梗係帶佢地去食飯先啦。食完飯買啲野零食再返去,好彩喺duty free買定兩支Whisky,但樓下7仔冇綠茶 唯有買可樂溝。成晚都玩得好開心,但越南囡囡真係唔係好識玩遊戲,教佢地玩10JQKA、789等等,佢地都唔識 咁唯有玩返啲簡單既,一人抽一隻鬥大。玩到三點,其中一個兄弟留囡過夜,我送其他囡囡落樓,返到上去已經聽到打樁聲  咁唔阻兄弟扑野,怕被燒春袋,入房瞓覺,第二日兄弟報告條囡好好服待👍👍

Day 3
今日去雲頂,一路聽雲頂賭場好邪,成班人都輸錢。算啦,賭錢唔係輸就贏架啦。當玩下就算數。
晚上又約左同一班囡囡上apartment 玩,今晚last晚,我要過夜 條囡好正,瘦底大波 為呢個旅程劃上完美句號。但其實另外一條囡囡我都覺得好正,黎左唔夠一個禮拜,babyfat、清純,兄弟冇留囡囡過夜我都覺得可惜,因為我一路都有一件,如果唔係我諗我會成晚都唔使瞓。  有時有啲遺憾好啲既。

總結:skyriver :2000-2300 先多囡,總之留耐啲
Bond spa : 啲staff 麻麻地,但囡囡唔錯,都係要撞手神
Beach Bar: 囡囡年紀大,鬼佬岩既質素
Thai Bar: 囡囡質素高好多,氣氛亦好好多

P.S. 第一日見架藍色6人的就上啦,點知就上左黑的,連埋塞車搭左唔夠10分鐘,要6x馬幣(由apartment去雲頂都係90),以為正常;之後遇到個華僑既司機,傾開先知我地俾人"湯"左 所以各位兄弟見藍色的千其唔好上,因為佢地個標計時計路程,而且係任佢地教。
回復 keith704 ##1 的帖子

very nice report, thanks, it will be useful to me as i am going there soon.....
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thank for sharing,bro....very nice report

報告詳細,多謝多謝。

回復 Fedora339 ##4 的帖子

very good report thanks for sharing

Good report , thanks for sharing

good report。但是特登去馬拉,食祖國、越南妹,有D On dog。 食越南去番HCM大把,食祖國香港又大把。難得出炮兵國,梗係越泰日韓,是但一個國家都正好多。

thanks for sharing

Thanks for sharing

very nice report thx ching so much for sharing

Dear Ching, can you share where the Thai bar is?

黎緊小弟7月都去吉隆坡玩下,先多謝CHING 的報告 ,住雙子塔附近 不太熟知當地環境和交通
最近的該是那一間呢

多數的店在捷運「武吉免登/燕美」附近。
由双子塔過去可搭 GO-KL BUS,或搭捷運(但要換車)
不介意一點點小錢的話搭 TAXI 亦可(其實很近)

地圖可參考:  http://2Cum.in

潛水員wing 發表於 2018-5-18 12:13
黎緊小弟7月都去吉隆坡玩下,先多謝CHING 的報告 ,住雙子塔附近 不太熟知當地環境和交通
最近的該是那一間呢

其實都好多選擇, 去酒店.com都大把, 視乎你既budget!!
我冇搭過鐵路, 全程的士!!

howardeva 發表於 2018-5-18 04:06
Dear Ching, can you share where the Thai bar is?

雙子塔附近, 睇下13樓師兄提供既地圖

內容豐富,玩得開心,多謝報告。

thanks c-hing very useful information

依個好有用,可以抄低方便之後去

多谢分享

謝謝分享。