[囡囡推介] 170cm height,43吋銷魂長腿,深水埗長腿女神菲菲,一副靚偈嘅戰鬥力更係非凡,正到無朋友

簽到
名稱: 菲菲
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26663-深水埗-樓上骨-菲菲.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗長腿女神菲菲,around 170cm height,有高度~有腰又有羅~玲瓏浮凸,43吋銷魂長腿,大波靚羅,前凸後翹,皮膚白白滑滑富有彈性,簡直係性感到爆,除衫後,菲菲身材好到不得了,細佬睇到即時舉「首」致敬;
跟手入浴室,佢侍浴招呼殷勤用心仔細,非常細心咁幫我搽上沐浴露,玩水床真係好得,波推夾腸,技巧超好,叫佢慢慢來都聽晒指令,細心又體貼嘅動作,好似服侍男朋友一樣,搞到條腸硬直,享受埋水中簫,感覺好鬼正,吹左好耐時間,
上床後,囡囡成個饑渴慾女咁不斷搶攻啜勻我全身,個樣好鬼夠姣,瘋狂吸啜我身,前奏好夠投入,搞到我好有feel,環保吹,吹奏技術達到演奏級水準,真係好得嘅吹功,而且不停用舌尖刺激鳩頭裂縫,深喉吹到碌鳩鬼咁硬!正到無朋友,令我爽到震,
之後上套埋身肉搏嗰陣,一副靚偈嘅戰鬥力更係非凡,零舍起勁喎,騎術上乘,搞到我好想出,囡囡又淫蕩不斷換姿勢,鮑魚又窄又濕,夾住細佬好鬼正,反應一流配合得好夠默契,聽話聽教風騷入骨,十足淫娃feel,忍唔住換推車啪啪聲,靚羅超有彈力,叫聲又銷魂又淫蕩,轉番正常位,屌到佢淫聲大叫西水長流,出盡全力插到爆精!

樣靚身材正
多謝師兄分享
回復 sypp ##1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄分享
大波有腰,又有水中簫。正
多謝師兄分享菲菲報告
靚女身材爆燈
索爆正
美腿絲襪  細腰  紅唇
多谢師兄分享~

Archiver|聯絡我們|141華人社區