[食家報告] 九州泡泡之旅 1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期去左九州幾日, 一落機就去左中洲, 先問左Campusmate, 但我想要果個佢話已收工, 咁我問可唔可以予約聽日, 點知佢叫聽日再嚟問, 我見佢咁冇誠意, 耍我成份居多, 決定轉去第二間叫Club Pia, 佢問我識唔識日文, 我話普通溝通大丈夫, 但外國人要加一萬, 幾經交涉最後同意加五千, 個囡囡叫なな,  後生靚女, 新人都係比較被動, 要service的可能會失望, 而我採取主動反而好有女朋友feel.
thanks for sharing ching
Thanks C hing report, how much total price?
九州炮炮之旅
回復 cu8848 ##3 的帖子

35000 yen for 60 mins
回復 siukin777 ##1 的帖子

谢谢分享
一分价钱一分货,想要店里给你选好一些的女孩子的话最好不要随便去讲价,况且九州人做这方面生意在日本人当中算是比较精的
看起來九州還是不太受外人
回復 cheniju ##8 的帖子

又唔係, 只係外國人往往要加錢, 同埋有限選擇
多謝師兄提供九州資料
you are lucky to get in! I ate an aunty last time
九州都有好野食
恭喜師兄有美好體驗
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:29