[囡囡推介] 師承中南海,手骨正宗又夠專業,前列腺保健,純熟技術,值得推介

簽到
名稱: 雪兒
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A24143-觀塘-樓上骨-雪兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

觀塘師承中南海嘅雪兒,即刻約定去馬,入到去,雪兒服務好夠熱心主動,笑容滿面殷勤招呼,
佢樣子都幾好,順眼,身材苗條,全身走肥,性感撩人,雙腿修長,真係見到都吞曬口水,自己好快沖洗完,
洗白白爬上骨床,按摩好似服侍大爺咁細心又夠溫柔,針對肩頸嘅紓緩、開筋,依照經絡循行延展到全身,手法剛柔並重,穴位按得準,而且夠力,技術正宗又夠專業,由頭照顧到腳部,酸緊位落重力,
推油手勢超級無敵,服務做到足,絕唔馬虎,下下推按中穴位,感覺又痛又舒服,幫我逐一逐一按到我全身都鬆曬,
推完做前列腺保健,手法純熟,話咁快我就如常箭在弦,好能舒服過癮,好快到達高峰,為呢次旅程畫上完美句號!
回復 bbaba ##1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
回復 bbaba ##1 的帖子

如果有埋C餐就仲更加好了。
手骨有保證,可以一試
多謝師兄分享
多謝師兄分享雪兒報告
靚女全能服務  

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:10