有冇師兄試過呢位囡囡?

回覆 讚好 不讚 使用道具

oteshima 發表於 2018-5-13 21:14 : M1 k2 L( Y) N3 K% B( W; y
有冇師兄試過呢位囡囡?

6 S( i8 |4 {7 I5 v- {) J$ K樓主失踪了!

回復 oteshima ##1 的帖子" u" R" P$ D4 o# d! L
6 ]( \& ^$ u0 T3 W! f) Q9 y' |
香港?菲印?3 O5 k& M4 @+ Y6 f
師兄有無多啲資料?

) X/ X( Q3 @- U. r9 D Screenshot_20180623-110440_1.jpg 回復 oteshima ##1 的帖子+ p9 t1 U/ {4 u; @8 u" u

' I& U! O: R' G9 ] 咪撚7啦 呢個係台灣 靚模 個名叫于熙呀

真定假架 好似呃人feel

Fox44 發表於 2018-6-23 11:02 ' i: R! g2 W6 ~+ ?
回復 oteshima ##1 的帖子
- R" h* j; g' p  D- A
+ B8 V5 `" K- \& M" p8 K, d; s 咪撚7啦 呢個係台灣 靚模 個名叫于熙呀
3 l# K4 L$ n$ }! s3 }# O
我唔知啲人係咁蠢- u2 k! h- `% _: f
定係呃果一分2 R' \- W: d% S& n
谷一下都知啦