[西南地區] 求河口天氣

又查汉京,八点后不要包女
又有公安查汉京,都几大型,住汉京小心
chauchow 發表於 2018-5-18 19:02
可憐得你
跛猫閪
濕鸠喇

死能笨七伯全是假圖大話西遊假故事!佢系一隻中左風呆系青山瘋老人院嘅死老野黎!

可惜新一代越南城紅牌3樓17 兩姊妹的妹妹亞珂,樣子甜,服務不錯,可愛,早兩日和姊姊回鄉,絕對要一試,剛開一個多月,我有團友和可以幫同亞珂開的機會擦身而過🤣🤣🤣
nickyplay 發表於 2018-5-19 14:08
可惜新一代越南城紅牌3樓17 兩姊妹的妹妹亞珂,樣子甜,服務不錯,可愛,早兩日和姊姊回鄉,絕對要一試,剛 ...

剛開一個月就服務不錯,是代表她在這行業好有天份😆😆
skcat 發表於 2018-5-18 01:54
你只死能笨七伯係青山瘋人院發白日夢大話西遊,去倫敦刁鬼妹又話刁屎忽, 實情係係監倉度自插屎忽窿自娛!呢度出晒名黑人憎人人喊打嘅賤格死老野快啲死咗去啦!!!

當我陰謀論!! 當我陰謀論!! 當我陰謀論!!
其實條友已經出現好耐~版主無理由無注意到,到而家都冇做野封佢AC, 咁我又突然諗到!!

其實條友係咪四台D人來,想叫你唔好講第二度的囡囡事,影響到四台合作對象(主要係深圳)生意,第二D地方咁火,D注意力去晒第二度!! 或者佢D客叫四台咁做!
而四台又唔敢直接封貓仔AC。
~豬BB~ 發表於 2018-5-19 22:11
當我陰謀論!! 當我陰謀論!! 當我陰謀論!!
其實條友已經出現好耐~版主無理由無注意到,到而家都冇做野封 ...

我都覺得佢系老作假扮退休花甲老差骨,佢啲行徑唔似一個六十四歲阿伯!點解我知?因此我成日蒲系咸記自然熟!
chauchow 發表於 2018-5-19 23:12
版主都公道
正身分身一齊封
你睇下初哥

死能笨七伯作惡多端!罪孽太深了!請四台兄弟們齊齊出力檢舉佢!等佢盡快收皮去賣咸鴨旦去!
回復 chauchow ##74 的帖子

我都習慣咗,尚當時運高睇唔到就好。
人無精神寄託好慘的。
MAP1031 發表於 2018-5-20 01:11
回復 chauchow ##74 的帖子

我都習慣咗,尚當時運高睇唔到就好。

有時人在現實無所作為,在網上做點令自己有回自豪感的事我都能理解的,但下次改進下,不要貼咁多無聊圖,不在香港好浪費我流量的😅
其實係咪8點前唔住漢京就冇乜事?
真可惜, 原本諗住今年去逛逛
chauchow 發表於 2018-5-20 00:44
檢舉乜野
好似你做假
分身自吹自擂

神州旅遊版多左隻癲老狗入黎狂吠!實屬此版之大劫!
請板主合力檢舉將呢隻青山癲老狗趕走兼封號永不超生!!!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 12:52