[囡囡推介] Da Da Dup骨及Body均有一流水準

簽到
名稱: DaDa专业推油
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A53024-長沙灣-樓上骨-DaDa专业推油.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近上綱見到一個之前一直想試但最後有囡囡下左線而試唔到既骨女~~DaDa.
既然遇返又有時間就約試一下,DaDa有少少眼前一亮既感覺,中等身形好平均,但皮膚好好夠曬白,心口漲卜卜,胸前偉大份量唔少,樣貌中上有女人味,係街見到相信回頭率算是唔低既類形。
另一樣唔錯既係態度好好,溫柔又客氣加上地方清潔,所以整體比我感覺也好舒服。
講返dup骨先,一開背就知無中伏無來錯到,完全符合我的期待和要求,手法程序正宗大場手勢,
首先DUP膞頭,穴位準力夠,鍊得舒服,再DUP背腰亦有一流水準,同樣位準而有力,最值得一試鬆頸果PART,因為長期低頭玩手機,頭位又攰又痛,佢知道後用好多心機時間幫我鬆頸,幫我鬆左好多!
而且會按晒大腿小腿手位置,夠曬認真勤力。
揼完推油幫我放鬆下推得都好認真,比我放鬆的舒服感,到推前列腺時更加有個小高潮,手勢好多不得了,令我硬度十足,指甲漫遊全後身同Patpat,觸電感覺好強
所以到Part2 見佢對大乳呼之欲出,唔玩BM實在太浪費了,佢兩個又溫暖軟熟又舒服的大乳係我個身上遊來遊去,2粒釘掃下掃下我咁,個質感一流十分之刺激興奮,掃左到好耐,最後先用來夾腸一直夾到我爆漿為止,成個人舒服晒!
DaDa絕對值得返食和推介,有興趣可以一試!
多謝師兄分享
not bad thanks ching repirt
胸前偉大,位準有力,正。
回復 since ##1 的帖子

Thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享Da Da報告
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:03