[囡囡推介] 慾海饑民大戰淫西Candy,表現投入又狂野,環保口爆正爆!

名稱: Candy
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A35751-上環-樓上骨-Candy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

預約好時間,入房見面,淫西Candy,萬種風情,風騷入骨,幼腰靚羅,前凸後兀,性感撩人,眼見對堅挺渾圓大波,唔理3721攬實佢狂揸佢對波,揸落去有質感,佢同時摸到我碌鳩扯半邊旗,
主動幫我除衫掛衫,溫柔叫我沖涼,侍浴玩波推前後,擦背水簫樣樣有,每樣都令我欲仙欲死,碌鳩即刻變硬柒曬,沖完涼出去,一開始先黎個開背,有心有力,十足功架十足,俾足心機由頭到腳按到我大聲叫好,
推油亦如是,舒服到我幾乎瞓著咗,感覺全身無曬疲勞!進入快樂時光,摩打脷奶暈全身,奶袋袋啜蛋蛋,環保毒龍鑽,鑽到入心入肺,擒住細佬吹簫,環保份子,含住上下來回激情吹奏,成個奏樂大師咁吹得好投入,加深喉,吹得我慾火攻心,正到爆棚,細佬硬到頂唔順,
叫停帶套先女上,騎功有一手,騎好耐唔見佢話攰,鮑魚又窄又濕,係真濕,女女同埋佢叫床聲好真唔係扮出黎,比我感覺非常sweet兼有滿足感,又換男上又老漢推車,超有feel,表現投入又狂野,我出盡全力插到啪啪聲,無限激情,男女都好有feel,尖峰時刻俾佢環保口爆!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
大波波candy必食佳品
多謝師兄分享
一副床上戰鬥格
多謝師兄分享Candy報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-2 05:25