新場唯美Spa,36F童顏巨乳ViVi,芳齡20歲,青春無敵,好有女朋友feel,有真人相

簽到
名稱: 唯美 Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43228-尖沙咀-水療SPA-唯美Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新場唯美Spa嚟咗好多青春無敵嘅囡囡,諗下都Feel到嗰種誘人香味呀!36F童顏巨乳ViVi,芳齡20歲,青春無敵,天使般嘅笑容,斯文大方,皮膚白滑,有波有羅,曲線完美,態度和藹可親,好有女朋友feel,
我就攬緊佢吹吹水,氣氛融合溫馨,靚仔梗係有著數,傾下傾下,揸下對波波,即刻搞掂,興奮立馬幫我除衫沖涼,好快沖洗完返出黎,見ViVi用一次性床單等埋我,服務好殷勤熱情周到,
沖完上骨床,佢好俾心機幫我按摩推油,開背有心有力,真係好手勢,邊按邊傾計,服務做到足,樣樣都好細心,夠力水得黎穴位又到,大力得黎又唔痛,按鬆之後慢條斯理推油,真係好舒服暢快,按完無曬疲勞,
Part Two,對我體貼入微,嬌嫩肌膚,摸下對36F彈手大波,爽到轉身還擊,特別對大波係我身後不停磨嘅時候,我碌野馬上彈咗起頭,囡囡更加主動進取,真正嘅淫女孩,叫佢慢慢玩都乖乖聽話,來個簫塞豐乳中,夾到碌野不斷膨脹,係佢誘惑嘅淫叫聲中,最緊要一樣野就係眼神中帶電,好快夾爆完事,舒爽曬!

童顏巨乳!我最鍾意!
回復 eeat ##1 的帖子

正!技師幾吸引

甘可以 PM 我有冇 C 餐 offer?

靚正女女要跟食
咁睇好似幾吸引~
童顔巨乳!正呀!
多謝師兄分享
感謝師兄分享, 樣靚身材正,巧吸引!
係唔錯!!!
好L正我极震撼了!
我要直我要直!多謝晒師兄!
多謝師兄分享

good sharing, thx
正啊!鼻血啊!!!

Thanks for sharing this info !!!! !!!!
多謝分享,有機會會一試。
後生大波紅牌!
後生靚女好正
大紅牌已返工,請多多支持
今日好多後生美女返工,請支持下

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 18:03