[粗人粗語] 有無師兄從來唔返食

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我問好多朋友佢地話正會返食
但我從來唔會返食 寧願食新野
回覆 讚好 不讚 使用道具

I used to have rule not to return more than 3 times. However I found more perks if I return on same girl more than 3 times. french kiss, extra hours. if the girl love you, you could have more than your expect

tango_one 發表於 2018-6-17 15:45
I used to have rule not to return more than 3 times. However I found more perks if I return on same  ...

我本來都好似翻食...但係同CHING 講一樣...翻食D 女服務又好D...食新女又成日跌錢...整整下就揾一兩個老相好多...試新嘢少...

加上而家嚟嚟去去都係嗰幾件......想唔番食都唔得.

Once our favor girl retired, we will need a new replacement. Then the cycle start again

返食得多,小心沉!

.想唔番食都唔得.

嚟嚟去去都係嗰幾件

好野少。唔番食就沒啖好食啦

回復 w14good ##1 的帖子

G齡尚淺,未試過返食,但早排試左件陀地之後會成日諗起佢,我諗返食指數甚高.

天邪鬼 發表於 2018-7-19 03:01
回復 slave_11111 ##5 的帖子

同意師兄~

係。。我其中一個陀地已經番食到好似同女友做咁。。差再唔敢中出佢。

天邪鬼 發表於 2018-7-19 03:01
回復 slave_11111 ##5 的帖子

同意師兄~

係。。我其中一個陀地已經番食到好似同女友做咁。。差再唔敢中出佢。

slave_11111 發表於 2018-6-22 09:54
我本來都好似翻食...但係同CHING 講一樣...翻食D 女服務又好D...食新女又成日跌錢...整整下就揾一兩個老 ...

C兄呢句真。返食唔會跌錢,而家好多新女靚唔靚都跌到心謊謊。