[賽後報告] 新一代靚女技師心怡,如花似玉,高挑長腿,手骨掂服務好,骨精至愛⋯⋯

簽到
名稱: 心怡
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A25866-旺角-樓上骨-心怡.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心怡係個難得嘅氣質靚女,如花似玉,身材火辣辣,前凸後兀,高挑長腿,全身走肥,整體望落去性感到爆,惹火嘅身型已經令我扯旗,真係唔講得笑,
加上笑容滿面,態度和藹可親,全程好殷勤招呼,幫我擺好手袋,服侍我坐低,辦公室乾淨企理,環境清幽雅致,沖涼佢幫手除衫掛衫,善解人意服務周到,對我體貼入微,好快沖洗乾淨返出去,
囡囡服侍我趴低,骨床鋪好一次性床單,衛生又乾淨,指定動作先開背,有心有力,功架十足,手骨好掂,手勢專業,不愧係大場出身,穴位推拿按摩真係好掂,按穴位好夠準,力量無窮,揉按肩井,經絡合穴,調和臟腑,改善血液循環,落足心機幫我從頭按落到腳,真係大師級風範,
按到鬆曬再推油,推油都一樣咁正,上下來回用力推,手勢正宗了得,絕唔馬虎,慢慢幫我推勻全身,治療肩周炎、通淋巴、推埋坐骨神經痛,前列腺保健,輕搓慢揉,條鳩軟軟都硬起來,推完成個人都精神曬,
隨即開始進入快樂銷魂時刻,魔術手出場,手柔指巧,出火十八般武藝,爽到碌野即時挺立,係佢淫叫聲中,不敵噴精!事後清潔吹多陣水去沖涼,有goodbye kiss,服務好到冇得彈。
多謝師兄分享
回復 sypp ##1 的帖子

thanks for sharing
身材火辣辣
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 10:26