[賽後報告] 俄羅斯瑜珈达人太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,

名稱: 俄羅斯瑜珈达人
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A68785-深水埗-樓上骨-俄羅斯瑜珈达人.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從同前度分咗手,都有一排無屌番餐,單靠睇咸片打J都唔係辦法,見深水埗區俄羅斯瑜珈达人D廣告嘅誘人相片,兼且D報告都幾真實吸引,就算打個八拆都食得過,儲足成個星期精,預約定就唔會走寶啦,姣妹俄羅斯瑜珈达人,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,俄羅斯瑜珈达人對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,跟手做口舌服務,姑娘玩得夠晒癲,令我興奮入肉,尤其環保吹,實在太好功夫,橫簫直笛深喉,吹到我舒服,吹出咗動聽樂章,眼神帶點淫望住我,正到痹囉,到咁上下先來俄羅斯瑜珈达人騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,隨即反客為主,爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,仲老漢推車,屁股又好有肉,全程啪啪聲,加上呻吟聲亦此起彼落,成功令我發射升空,好一個滿足男人性慾望嘅床上恩物。今次同俄羅斯瑜珈达人玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。
多謝師兄分享
回復 sisigigi ##1 的帖子

thanks for sharing
床上恩物
多謝師兄分享
多謝師兄分享瑜珈达人報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:56