仲夏開始 一個肯陪我食7仔肉醬意粉既女女 紫荊 MoMo

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

5月仲夏開始 對於我呢類廢青黎講 一年四季十二個月 三百六十五日都係一樣 《想 我都好想好似中左頭獎 有野就唔使做,老細又吹我唔漲》呢種就係我廢青幻想既生活 但其實現實是 《今朝嘜大眼成日就無所事事》無所事事又係到拎住部電話四圍睇 其實本身對 <雨>係無咩特別大興趣 但見到張相咁大 又心癮起 問左好耐 終於的起心肝夜晚去試下 傳聞中的38F MoMo
點解要夜晚先去?因為下就太熱唔想出街,夜晚根約好時間準時上去,話約左MoMo 不過去到一望其實已經知係邊個,特別大個位就係 不過企起身條腰都好幼 笑容甜美有禮
沖完涼之後 MoMo幫我抹下後面 其實我想佢幫我抹下面 哈哈 好快就瞓低左嘆下先 momo問我邊到比較攰?我話肩膀最攰,佢跟住笑我係咪成日低頭打機,雖然我係廢青,但都唔可以比人知既,我即刻話番工搞到咁攰,估唔到Momo又問我做邊行,我停左幾秒之後答 em ...資料輸入員囉
就係咁樣由一個大話開始今晚既神奇之旅
每次按摩我都唔知何謂好 何謂唔好,好簡單,我認為岩我咪好囉,就好似MoMo咁 按既力水唔會話太大,總知係我受得到架啦,位係準既因爲按到位係會有小小酸,呢個係正常既,通常按得好既技師,好多時都會好認真唔出聲默默按,一係自吹自擂有幾按得,但好似momo咁 咁輕鬆同我一邊講笑又按得好,我都係第一次見,可能大家同聲同氣 D爛Gap一講就明,所以真係特別好傾計,估唔到廢青都搵到人陪佢傾計
我話我趕時間今日只係做60分鐘,所以好快就落油,起初以為想好快搞店我,點知原來唔係,MoMo仲好細心幫我成身推一次 真心第一次有技師會推得咁仔細,之後既Rpp都搞到我好似觸電咁,我好快就話要轉身,唔係唔舒服,只係我想更正面享受下,一轉身望到,估唔到大雨到咁,我都有d心急發左瘋係到亂搓,momo無阻止我,仲慢慢搞到我好High,我雙手此時此刻已經消失雙乳中,我可能太耐無出街,精力旺盛 條野硬到七彩 似乎就快頂唔住 我雙手伸哂入去作最後探索,係最後直路,大家互相揸實 二合為一最後衝剌,將我今個星期既負能量一下釋放哂,事後再按一下頭 真係成個都鬆哂,做廢青都要做得精神奕奕先得架

比左家用抱抱先走,落左樓睇下銀包,今個星期老媽子比我既家用又清哂,正當我呆緊既時候,Momo收工落樓問我又話趕時間點解唔走,我話諗緊食咩好,佢話對面有間粉麵幾好,仲問我一唔一齊,我心諗如果我有工做幾好,我不好意思拒絕,就話我帶你去食全世界最好食既肉醬意粉,就係咁我地一齊入左7仔 一人一盒肉醬意粉 我一路食一邊望住MoMo 同 MoMo對乳 食左兩啖 momo問我有咩好食?點解你會鐘意食
《雖然 真的是有點咸 肉亦都唔多
但鐘意 就係我鐘意 是因為…
我覺得你好,你什麼都好》

回帖獎勵 +28 元錢

大到咁,搞到我又想去試,多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享(。)(。)

回帖獎勵 +28 元錢

好波喎

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

thanks for sharing, good job.

回帖獎勵 +28 元錢

下次在食應該話,我不是想食面,而是見多你幾面

回帖獎勵 +28 元錢

thank q for sharing keep your job

回帖獎勵 +28 元錢

回復 文天祥 ##1 的帖子

Thanks for sharing

回帖獎勵 +28 元錢

你就幸福啦!

回帖獎勵 +28 元錢

好正

回帖獎勵 +28 元錢

身材都可觀吓!

回帖獎勵 +28 元錢

大波正呀

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +28 元錢

看似好吸引

回帖獎勵 +28 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +28 元錢

thx for the sharing

回帖獎勵 +28 元錢

nice big balls...

回帖獎勵 +28 元錢

見相都覺得大