東B興東A

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問,各位大大,東B興東A分別在哪?新手
不好意思,我是問位置在哪?我兩家都要去

Actually, no need to worry about where are 東B and 東A. In Sheung Wan the place selling coupon, they can arrange small Van to take you there. And even if you are in 東B or 東A, just inform the manager there and they can arrange Van to drive you to 東B or 東A
回復 ngsteve ##3 的帖子

東A係華都酒店6樓
東B係皇家金堡酒店4樓
謝謝
東A就一般玩法
東B有主題可玩 我個人覺得還不錯
Kanetaker 發表於 2018-5-16 14:05

東A係華都酒店6樓

謝謝師兄指教
東b可能比較好玩d
回復 ngsteve ##1 的帖子

東B  貴D  個場新D  D囡高D  國藉多D  高級貨多D
Thanks for the tip about free ride in between the two.
謝謝師兄指教
Kanetaker 發表於 2018-5-16 14:05

東A係華都酒店6樓

這是你行宮
差不多兩年無去,不知東B價位現在變成點?
都是以前的仙樂都最好

東A還沒去探險過
東B是到現在還會懷念
真好奇之前的仙樂都是如何 ? 如果能早出生幾年就好囉
犬齒郎 發表於 2018-5-25 00:14

東A還沒去探險過

仙樂都其實像東A,都是有遊戲玩,有免費BB浴現在變為收費貴妃浴,最大分別是以前囡多些靚些,服務平均好些,不知有沒有元老可補充一下
仙樂都正呀, 我記得有玩具玩,仲要平過東a好多
回復 vv--vv ##17 的帖子

幾年前有幸去咗,不過複製唔到包膠連結,你可以去小弟主题內,搵“終於試過仙記”主題包膠睇睇。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:40