[賽後報告] 越南峴港三項鐵人之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期幾個 FD去左峴港玩三項鐵人

三項鐵人 !KTV, Clubbing ,message boom boom!!!!
三項鐵人 去之前要準備既裝備
電話一部
充電寶一個
美金 越南盾
Comdom 一大袋
裝 App :
(Grab 越南uber)
(FOODY 越南open rice)
(Google 翻譯軟件 安裝好越南文)
(FACEBook 學好點用 完來我發現自己唔太識用Facebook )
(ZELO 越南 whatapps)
上網做好簽証

第一日一落機就立即進行第一個項目 Clubbing The new pd 。依間野Clubbing 同一般 clubbing 環境差唔多, 不過表演非常好睇 ,可以叫女來玩 200蚊港幣同你玩一晚( 坐枱 only)要進一步自己同佢 deal。 酒水收費人均六百 。媽咪 同待應要比100蚊 tips  依個收費對我地香港人來講就唔貴既 但係係越南就係天價 所以都係湯人價來。你入去之前 一定要問清楚價 叫個 PR來 問  因為佢地做生意唔算好老實 我地最後都係因為收費問題 覺得佢地唔老實 玩到大半就走左 冇同d 女有下文
第二日就進行第二個項目 KTV (順帶一提 依到搭的士其實唔算坑人 只要係 by meter 一般都公價 望清楚GPS佢有冇行多路就得 唔同款既的士顏色 唔同價 但差距唔大 我知最平就係 grab 既私家車 但 grab 依個 app 唔算好用 個 GPS 定位好慢 要睇清楚佢個定位 定好曬先按確定 ) 入番正題 KTV 去左 mercury karaoke 依到 收費就女價 180港幣坐一晚, 1q 1千 一晚 千五 K房 一個鐘 1百蚊 酒錢 20蚊罐 人均消費 300酒錢左右 。香港歌都多多地 。平過the pd 一半有多不過女 d 質素比 the pd 差DD 但係越南既女 差極有限
但係我坐個條女 中文又唔識 英文又唔識 服務又痳痳 唔算好玩 所有都冇下文 玩完就算
第三日既項目 Massage boom boom 我地就去左 賭場個間 massage 100美金 全套 我就好推薦依間massage 雖然好多人話依間 massage 全峴港最貴 但係當我玩落發覺佢有幾個好處:
1.有一大班女 排排企比你擇。有玩過既人 都知道其實 全個過程最好玩都係擇女個陣 之後既過程都係千篇一律 都冇咩好講 .
2.收費隱明 依到明碼實價 冇出面個D massage 古古惑惑 成日R tips.
3.中國人管理 依到 除左女女外 細至應待 大至媽咪都識講中文 房間算乾淨 女女足鐘 有家教
正,plan 緊七月放假去玩 thx
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Chungchung86 ##1 的帖子

師兄, 即係邊間酒店Massage?

Crown plaza
其他 Hotel message 我都有去 不過 又係開埋旅客價 我建議你去個d massage 玩 你叫個司機幫你講 上次個司機同我講 依到massage 公價太概係90萬至 100萬

多謝師兄報告..睇黎峴港都可以計劃去下

多謝師兄詳細資料

回復 Chungchung86 ##4 的帖子

thank ching

內容詳細多謝報告。

睇完師兄報告又想去峴港走番轉,另外越南whatsapp係Zalo

請問 mercury karaoke 在那?感謝~

支持

Support! That’s exciting.

so what's the purpose of those condoms... lol

下次去冒險看看

thanks for the detail report

感謝分享

Let's fly and try DaNang ! Thanks Ching

睇落都係massage 穩陣

多謝師兄報料, 有用

謝師兄分享,又多一去處