[囡囡推介] 環保口爆,巨乳妹Cindy,夠姣夠放,絕對收貨 >>> 必定翻砌之選

簽到
名稱: Cindy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A48237-尖沙咀-樓上骨-Cindy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約咗巨乳妹Cindy,去到順利入房,樣貌嫵媚多姿,巨乳波濤洶湧,真係引死人,穿緊身戰衣,性感十足,見到都令人想入非非,
囡囡好有禮貌,態度和藹可親,望住佢嫵媚嘅銷魂樣,忍唔住攬埋佢搓揉對軟滑巨乳,佢有挑逗我碌野,好有激情,好L興奮,邊揸波邊幫我除衫掛衫,剝曬佢光豬一齊沖涼,
侍浴殷勤用心仔細,好似服侍皇帝咁幫我前後上下沖洗得好乾淨,西毛磨碌野,波推夾腸,水簫真係舒服得黎又夠刺激,
沖洗完爬上床,先享受佢幫我日式按摩,開背有板有眼,正宗手骨,俾足心機幫我推油按摩一番,按得好舒服,慢慢按摩埋全身,服務做到足,
按鬆後推油,推油如是,通穴位又推淋巴,手法好得,用力推到我全身都鬆曬,疲勞盡消,能量十足,幫碌野做前列腺保健,感覺好鬼正,細佬都扯曬旗,
r pat pat後,成個小淫娃咁爬上來按住我自動波錫lin,漫游全身,啜蛋蛋食袋袋,狂野主動,銷魂毒龍鑽,感覺好爽,又含又吸啜我支肉棍,AV式環保吹口琴,下下深頂喉嚨,吹呀!啜呀!吸呀口技一流,吹左差唔多都10分鐘啦!一手玩大波另一手刺激佢下面粒豆豆,好快濕曬,越捽越興奮,
帶套先黎女上,佢先黎坐馬吞棍,騎住我瘋狂上下un,肉緊嘅表情風騷入骨,換咗幾個姿勢,佢無黑面好配合,屌到淫聲大叫水到渠成,最後轉番正常位屌到環保口爆完事,真係好爽!
多謝師兄分享
回復 skky ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享Cindy報告

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 00:46